23. joulukuuta 2015

15 FAKTAA MUSTA

Bongasin kyseisen postauksen eräästä blogista, enkä valitettavasti nyt muista että mistä. Musta tää idea oli aika kiva ja sillä pystyn jakamaan teillekin vähän "infoa" itsestäni vielä näin päivää ennen joulua.

 
1. Oon yrittänyt valehtelematta sen 100&1 kertaa aloittaa herkkulakon ja aina kun niin päätän, se ei koskaan onnistu. Nyt taas en ole päättänyt aloittaa kyseistä lakkoa ja olen huomannut, ettei mieleni edes tee minkäänlaista herkkua. :D
 
2. Kuuntelen musiikkia, milloin vain ja missä vain menenkin. En osaa kävellä edes koulusta mummille, joka asuu tien toisella puolen ilman, että laitan kuulokkeet korvilleni ja musiikit soimaan :D
 
3. Jos mun on nälkä, saatan käydä jääkaapilla, tutkia sen läpi ja todeta ettei siellä ole mitään syötävää (tai sitten en vain jaksa alkaa kokkaamaan mitään). Menen takaisin tekemään sitä, minkä olin jättänyt kesken ja palaan hetken päästä takaisin ajatus "josko jotain jäi huomaamatta" tai "jos sinne olisi nyt ilmestynyt jotakin" mukanani.
 
4. Jos kuulen hyvän biisin, soitatan sitä kerta toisensa perään niin, että varmasti kulutan sen puhki hetkessä. Kuulen sen myöhemmin radiosta ja mieleni joko tekisi tanssia sen tahdissa tai skipata kokonaan, riippuen siitä, kuinka puhki kulutetuksi olen kyseisen kappaleen saanut.
 
5. Olen kaikkiruokainen, mutta kahta ruokalajia en vaan voi syödä. Puuro ja pinaattikeitto. Ei ennen, ei nyt ja tuskin tulevaisuudessakaan.

 
6. Oon aina ollut täsmällinen niin kouluasioissa kuin muissakin. Nykyään huomaan, vaikka aikaa olisi ollut kuinka, kaikkien juttujen kasautuvan samalle päivälle ja sitten ollaan helisemässä niiden kanssa. "Mikä ensiksi, mikä sitten ja no nukkumaankin pitäis päästä, mutta kun vielä tämä."
 
7. Vihaan myöhästymistä yli kaiken, oli paikka sitten mikä tahansa. Olen mielummin kymmenen minuuttia etuajassa kuin saman ajan myöhässä.
 
8. Liikunta on maailman parasta stressin purkua. Vaikka ois kuinka huono päivä tahansa, kun suuntaa jollekin jumpalle taikka salille vaikka ihan vain tunniksi, ei enää palatessa muista kuinka paljon hetki sitten jokin asia ärsytti. Toimiiko tämä teillä?
 
9. Oon ihan koukussa Vampyyrinpäiväkirjoihin ja jos jostain vain löytys Damonin kaltainen mies niin nappaisin hänet ja pitäisin kiinni kynsin ja hampain, haha!

10. Oon aina omistanut pitkät hiukset, paitsi yhden ainoan kerran oon leikannut ne lyhyiksi, en lyhkäsemmiksi vaan oikeesti lyhyiksi. En usko toteuttavani tätä toista kertaa, vaikka tykkäsin niistäkin ennen kuin kasvoivat siihen mittaan, ettei niitä saanut millään tavoin laitettua. Kyllä nää pitkät on vaan mun juttu, ne on niin helppo vetää ponnarille jos on esim. "bad hair day". ;)


11. En mieluusti liikuskele ihmisten ilmoilla ilman meikkiä, sillä väistämättä sieltä aina joku tuttu silloin kävelee vastaan, haha.

12. Vihaan juoksemista, se on vaan tuskaa! Oon kyllä harkinnut monesti, että voisin aloittaa lenkkeilemään muutenkin kuin pelkällä kävelyllä, mutta jäänyt toistaiseksi vaan ajatuksen tasolle.

13. Rakastan olla itsekseni, vaikka tykkään olla paljon ihmisten kanssa. Joskus sitä vaan kaipaa omaa aikaa kynttilän valossa, lämpöisen viltin alla kera kuuman juoman, musiikin tai leffan <3

14. Oon hyvin sosiaalinen ja tiedän mun tulevan ammattini olevan jotakin ihmisläheistä, ei hoitoalaa, mutta sellaista jossa saa olla muiden kanssa tekemisissä eikä kyhjöttää yksin jossakin toimistokopissa.

15. Oon Lappeenrannasta ja puhuessa käytän tätä murretta "mie-sie", mutta blogin puolella on paljon helpompaa kirjottaa "mä-sä" muodossa, vaikkei se mun suuhun puhuessa sovi ollenkaan, enkä osaa edes puhua niin. "mie-sie" kuulostaa radiossa ja telkussa niin hassulta, että tuntus omalta kohdalta oudolta kirjottaa sellasta tekstiä muualla kuin viesteissä, hah :D

Mitä tykkäsitte? Osuiko yksikään kohta yksyhteen teidän kanssanne?

Rentouttavaa ja ihanaa joulua kaikille! Muistakaa nukkua pitkään ja syödä hyvin ;)

6 kommenttia:

 1. Hauskoja juttuja, kiva kun tän postauksen avulla saa vähän paremmin kiinni siitä, millanen tyyppi oot! :)<3 haha toi 3. on liiankin tuttu... En oo nyt viittiny pariin päivään ennen joulunviettoon lähtöä ostaa kotiin oikein mitään ruokaa ettei mene sit pilalle ja eilen töiden jälkeen epätoivosesti etsin sit kaikkialta jotain syötävää :DD Useemman kerran tuli jääkaappiin kurkattua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että tykkäsit :)<3 !
   Haha tuo on kyllä vaan niin jo tavaks muodostunu..! Ihanku sinne ilmestys pienessä ajassa jotakin, mut silti täytyy varmuudeks käydä tarkistaas tilanne :'D

   Poista
 2. Ihanaa faktapostaus, näiden lukeminen on tosi kivaa! Ja vampyyripäiväkirjojen Damon, niin iso mancrush <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit ! :) Siinä on vaan sitä jotain <3 (mistähän sellasen löytäs..;))

   Poista
 3. Ensinnäkin, kiitti kun kommentoit blogiini ja vinkkasit omastas! Vaikka tässä ei nyt montaa postausta luettavaksi ollut, niin tää blogi vaikuttaa kyllä erittäin lupaavalta :) Täältä sait siis itelleskin yhden uuden lukijan!

  Nää faktapostaukset on ihan huippuja ja löysinkin pari kohtaa, joihin voin samaistua ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla että tykkäsit!:) <3

   Haha, mahtavaa että jollakin muullakin samanlaisia "tapoja" :'D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥