19. joulukuuta 2015

LOMATUNNELMISSA

 
Mikä vapautuneisuuden fiilis! Se on nimittäin loma nyt ! Ihan huippua, tätä oon oottanut viimeset pari viikkoa vaan enemmän ja enemmän. Jouluunkin on enää vain muutama hassu yö. Täältä Lappeenrannasta tosin suli kaikki viimeisetkin lumet pois viime yönä.
 
Itse asiaan. Käytiin eilen kaverin kanssa kahvittelemassa pitkästä aikaa ja siitä mun oli tarkoitus suunnata Lehmukselle zumbailemaan, mutta aiemmin päivällä olin saanut viestiä, jossa mainittiin tunnin peruuntuneen ohjaajan sairastumisen takia. Olin osittain "ärsytyksissäni" sillä olin koko viikon odottanut pääseväni pitkästä aikaa zumban pariin, mutta minkäs teet, eihän kukaan sairastumiselleen mitään mahda. Noh kaveri sitten kysäs, että oisko kiinnostusta lähteä pumppiin. Oon joskus aiemmin siellä käynyt ja rehellisesti sanottuna tein kuolemaa. Päätin kumminkin tällä kertaa lähteä mukaan, sillä halu urheilemaan oli kova. Tällä(kin) kertaa olin aivan lopun lähellä, mutta tein sen mihin kykenin. Tässä sitä tosin huomaa, kuinka rapakunnossa ihminen voikaan olla.. Tunnin jälkeen hyvä kun jalat jaksoivat kantaa ja tänään aamulla sängystä noustessa hyvä jos pääsi ylös. Silti kaiken koettelemuksen jälkeen on aivan mahtava fiilis ja voisin suunnata pumppiin ehkä tavallista useammin. Onko teillä jotakin suosikkijumppaa, jossa tykkäätte käydä?
 
Tänään aamusta käytiin koulun kanssa joulukirkossa ja siitä  suunnattiin ansaituille lomille. Nappastiin kaverin kanssa kirkon jälkeen muutamat räpsyt ja niin sanotun rauhallisen kuvauspaikan löytäminen oli lähes mahdotonta, joten tyydyttiin moniin ohimeneviin autoihin ja pällisteleviin katseisiin. Kivaa viikonloppua!
 
ps. voitte seurata blogiani nyt myös bloglovinin kautta.

2 kommenttia:

 1. Suosikki jumppani oli ehdottomasti juurikin BodyPump, ihanan rankka. Heh.. : D

  Ihanan näköinen tuo poolokauluksinen raitapaita < 3

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh sen jälkeen on kyllä mahti fiilis vaikka jalat täris ja pystyssä pysyminenki tuotti haastetta :D
   Kiitos paljon! Tykkään ite kans kovasti, yks suosikki täl hetkellä!:)
   Mukavaa joulua!

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥