27. joulukuuta 2015

MY SUNDAY MORNING

10.30 Heräsin pikkuveljeni tuijotukseen vain muutama sentti kasvoiltani
 
10.45 Nappasin kännykkäni ja selasin läpi instagramin, snäpin sekä whatsappin. Julkaisin myös muutaman blogiin tulleen kommentin.
 
11.15 Muut lähtivät ulkoilemaan, hain kahvin ja jatkoin loikoilua sängyssä. Kerrankin kun mihinkään ei ole kiire, käytän siis mahdollisuuteni hyvin ;)
11.25 Laitoin radion päälle ja kuuntelin pitkästä aikaa kunnon CD-levyä. Kyseinen levy sisältää Vain Elämää 4. kauden iltabiisit.
 
11.30 Nappasin koneeni seurakseni. Kävin läpi blogin kommentit ja vastailin niihin. (Kiitos teille jotka olette jaksaneet kommentoida ja piristää aamuani ja päiviäni niillä <3 )
11.50 Hain itselleni aamupalaa ja jatkoin lukemalla läpi muiden blogien postauksia. Ihanaa, joukossa oli vielä muutamia jouluaiheisiakin.
 
12.15 Suljin koneen ja nousin vihdoin ylös. Vaihdoin vaatteet ja meikkasin.
 
12.30 Menin auttamaan äitiäni ruuanlaitossa. Sen jälkeen olenkin viilettänyt hyvin rennoissa kotivaatteissa ja niin aion jatkaa lopunkin päivän. Treenivaatteet pääsevät päälle vain noin tunnin ajaksi kun pyörähdän illansuussa zumbassa.
13.00 Syötiin
 
13.30 Rojahdin takaisin sänkyyni ja siinä makoilen edelleen kellon näyttäessä 14.15.
 
Tältä näytti siis mun sunnuntaiaamuni.
 
Mitä piditte? Olisiko teillä halua nähdä samantapaista postausta jostakin ihan kokonaisesta päivästäni? Mitä teen, missä meen ja kenen kanssa?
 
Mukavaa sunnuntaita! Mä kuuntelen sängyssäni vielä hetken musiikkia ja kipaisen sen jälkeen lehmuksella.

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, ihanan rennolta kuulostaa sun aamu! :) Tällaset hetki hetkeltä kuvatut tapahtumat on kyllä aina kivaa luettavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla et tykkäsit :) ! Välil on vaan ihana ottaa rennosti, varsinkin sillon kun se on mahdollista.

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥