30. joulukuuta 2015

PIKKU PAKKANEN


Suunnattiin eilen mun veljen kanssa läheiseen metsään kuvailemaan, jotta vältyttäis kerrankin suuremmilta tuijotuksilta, haha. Oltiin varustauduttu mukamas kunnolla, kunnes myöhemmin huomattiin hytistessä, ettei meillä ollut mukana kuin yhdet hanskat. Niitä sit siinä vuorotellen käytettiin ja lopuksi kotia kävellessä kummallakin oli yks hanska lämmittämässä toista kättä :D Oltiin kumpikin aivan umpijäässä ja nenät punaisina (niin kuin kuvistakin huomaa) mittarin näyttäessä peräti -10. Talvi taitaa todellakin olla saapunut, tosin lumettomana edelleen. Kauhuissani kyllä kuuntelin äitin lukiessa iltasanomia, jossa mainittiin lumen vyöryvän suomeen oikein urakalla. Siinä sitten raapataan ja putsataan auton ikkunoita ennen kuin päästään yhtään mihinkään.
 
Mulla oli myös eilen illalla viimeinen autokoulun teoriapläjäys ja nyt sitten odotellaan vuoden vaihteen jälkeen alkavia ajotunteja, jäiks!
 
Asiasta toiseen. Hurjaa kuinka nopeasti tämäkin vuosi taas hujahti, nimittäin enää muutama hassu päivä jäljellä ja taas juhlitaan vuoden vaihtumista. Meillä ei tällä kertaa ole sen kummempia suunnitelmia uudelle vuodelle, sillä uudenvuodenpäivänä suunnataan minireissulle, ihan suomen rajojen sisäpuolella kylläkin. Jotain kivaa olen kumminkin uudeksi vuodeksi suunnitellut. Siitä ehkä lisää myöhemmin.
 
Onko teillä uudenvuoden suunnitelmia?
 
Mukavaa vuoden viimeistä viikkoa! <3

PS. jos teillä on hyviä vinkkejä potentiaalisista kuvankäsittelyohjelmista, joita esimerkiksi itse käytätte tai tiedätte muuten hyviksi, niin laittakaa niitä kommenttiboxiin tulemaan. Sellainen hyvä on nimittäin vielä hakusissa.

2 kommenttia:

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥