5. tammikuuta 2016

10X TAVOITTEET VUODELLE 2016


En niinkään perusta uudenvuodenlupauksista, sillä aiemmin kun sellaisia olen lupaillut, eivät ne kumminkaan ole pitäneet. Päätin siis tavoitteiden olevan parempi vaihtoehto. Ei mulla kuitenkaan ole mitään uudenvuodenlupauksia vastaan. Siltä varalta, että jollekin tuli sellainen fiilis. :)


♥ Haluan saada treenimotivaationi kunnolla käyntiin. Viime vuoden lopulla pääsin jo vähän kiinni treenaamiseen ja nyt haluan siitä jokaviikkoista rutiinia. Ei hullunlailla työstämistä, vaan sellaista josta saan itselleni hyvän mielen ja olon. Tarkoituksenani ei ole kasvattaa kunnon lihasmassaa, vaikka pieni sellainen on toki plussaa. Haluan kasvattaa lähinnä kuntoani ja kestävyyttäni.

♥ Ruokavalio. Terveellinen ruokavalio, liiat herkut pois. En kuitenkaan halua kieltää itseltäni karkkipäiviä, mutta haluan huomattavasti vähentää niitä. (Tässä olen jo hyvin onnistunutkin viime vuoden lopusta lähtien)


♥ Panostus kouluun. Tavoitteeni on suoriutua lukio kunnialla loppuun niin koeviikkojen kuin vuoden päässä häämöttävien kirjoitustenkin suhteen. Aion panostaa kunnolla koeviikkoihin, lukea jaksojen aikana enemmän kuin tähän asti (eli siihen ei paljon vaadita) sekä aloittaa myös itse koeviikkoon valmistautumisen ennen koetta edeltävää iltaa. Tahdon hyvät arvosanat kirjoituksista ja iloita siitä, että todella tein kaikkeni lakkini eteen.

♥ Treffata enemmän kavereita, joita harvemmin näkee, unohtamatta tietenkään niitä joita näen joko päivittäin tai vähintään viikoittain. Revin aikaa kalenterista kavereille niin kahvittelujen kuin tyttöjeniltojenkin suhteen.


♥ Haluan oppia väkertämään kaikkia kivan näköisiä erilaisia kampauksia. Olen koittanut vaikka ja mitä, myös netistä löytämieni ohjeiden kera. Lopputulos ei vaan näytä yhtään samalta, haha.

♥ Hoitamaan tehtävät ennen deadlinea. Päätän jo alussa jonkin tehtävän kohdalla, että tämän hoidan siihen päivään mennessä ja tuon toisen hoidan tuohon mennessä. Loppupelissä kumminkin huomaan kaikkien kasautuvan samalle päivälle ja kiireessä yritän kaiken saada hoidetuksi, jolloin tulos ei ole toivotunlainen. (Huvittavinta kaikessa on se, että muuten olen todella järjestelmällinen enkä tykkää jättää asioita viimetippaan. Kouluhommat tuntuvat kumminkin sinne jäävän..)


♥ Tahdon viettää yhden päivän kesästä Lintsillä. Rakastan huvipuistoja! Koskaan ei ole liian aikuinen siihen puuhaan. Päätettiin jo viime kesänä lähteä serkkuni kanssa päiväksi huvipuistoon ja sain muutaman päivän töistäkin vapaaksi kyseistä reissua varten. Viime kesänä vettä tosin tuli enemmän kuin olisi tarvinnut, joten reissu kariutui siihen. Ensi kesänä sinne siis, satoi tai paistoi, haha;)

♥ Läpäistä autokoulu ja saada ajokortti! Ajokortti helpottaa liikkumista niin paljon. Ei tarvitse aina olla kyselemässä kyytiä tai odotella bussipysäkillä jäässä painavien kassien kanssa.


♥ Kokeilla jotain aivan uutta! Haluaisin kovasti ylittää itseni jossakin asiassa, sekä innostua juoksusta. Sitä jos jotain olen aina inhonnut, sillä se on jotain aivan kamalaa. Jalat on aivan vetelät ja hengästyttää niin pirusti. Kunto siinä ainakin kasvaisi ja luultavasti nuo kaksi aiempaa ongelmaakin ainakin jollain tapaa häviäisivät. Väsään Spotifyhin jonkin kivan listan uusista ja vanhoista hiteistä, luurit korviin ja ei kun menoksi.

♥ Siivota huonettani useammin! Pidän kyllä aina tavarat järjestyksessä, sillä inhoan asua kauhean kaaoksen keskellä. Imurointi ja pölyjen pyyhintä jäävät useasti tekemättä ja sitten keräilen tippuneita hiuksiani lattialta päivittäin. Imurin ja pölyhuiskan käyttö tässä huoneessa ei olisi lainkaan pahitteeksi useammin kuin kerran-kaksi kuukaudessa, hehe.Onko teillä tavoitteita tai lupauksia alkaneelle vuodelle?

4 kommenttia:

 1. todella hyviä tavotteita! osa voisi päteä kyllä minuunkin :) ja vitsit kuinka kaunit oot! punainen sopii sulle täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana♥!:)
   Tavoitteet on ehdottomasti helpompi toteuttaa kuin lupaukset,heh!

   Poista
 2. Kuulostaapa hyvältä sun tavotteet! Nää postaukset on kyllä kivoja :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥