21. tammikuuta 2016

NÄIN MÄ SISUSTAISIN

 
Oli pakko tulla tähän väliin postailemaan vähän sisustusaiheista ennen kuin mun pää hajoaa ihan tuon filosofian esseen kanssa. Nappasin kahvinkin kaveriksi pysyäkseni virkeänä, mutta ajatus ei vaan enää kulje :D
 
Bongailin netistä muutamia kuvia, joissa hahmottuu hieman mun sisustusmakuani. Tykkään mielettömästi kaikesta valkoisesta, kuten kuvista ehkä huomata saattaa, haha. Vaikkei mulla nyt mikään suurempi hinku oo vielä omilleen muuttamisen kanssa, sillä koulu kun on vielä ihan kesken, niin silti sitä aina välillä miettii, millainen siitä omasta kodista tulisi.
 
En löytänyt sellaisia kuvia kaikista sisustusjutskista, jotka mun silmääni oikeesti miellyttävät, mutta tässä edes jonkinlaista osviittaa siitä.
 
Nyt kumminkin taidan jättää tämän tekstin sen pidemmittä löpinöittä tähän ja painua meikin pesuun ja lämpöisen peiton alle unille, jotta huomenna jaksaa hyppiä Cheekin tahtiin;)
 
Oisko teillä muuten kiinnostusta meidän kodin sisustus aiheiseen postaukseen? Kuvailisin vähän millaista meillä täällä kotona on.
 
Nyt kumminkin, öitä tyypit!♥

4 kommenttia:

 1. Mua ainakin kiinnostais nähdä teidän kotia tai ees sun huonetta! :) Sisustuspostaukset on aina ihania ja meijän maku vaikuttaa aika samanlaiselta ;) Tsemppiä esseen kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäisit! Täytyykin jonkinlaista kehitellä :)! heh, tällänen tyyli vaan iskee;)
   Kiitos paljon♥!

   Poista
 2. Joo tee postaus teiä kodist tai ainaki sun huoneest! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäisit! Voisinkin jotain sellaista kehitellä tässä lähiaikoina!:)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥