30. tammikuuta 2016

Q/A

Vihdoin pääsen teidän kysymystenne pariin. Kiitos vielä kaikille ketkä kysymyksiä laittelivat, näihin oli todella kiva vastailla ja toivon mukaan osasin vastata teille sillä tapaa, että ymmärrätte :'D jos kysyttävää, laittakaa kommenttiboxiin tulemaan niin selvennän siellä lisää :) !
 
Mikä on parasta bloggaamisessa? - Parasta bloggaamisessa on, että pääsee kirjoittamaan itselle tärkeistä asioista (vaikka en kauhean henkilökohtaisia vielä ole teille tänne jakanutkaan), siitä mikä itseä kiinnostaa, tuomaan ajatuksiaan esille ja toki te ihanat lukijat ja teidän kommentit, jotka piristävät joka kerta päivää!♥
Mikä on sun vaatekaapin paras vaate? - Hmm tää on paha, mutta voisin sanoa vaikkapa juoksuhousut. Niin mukavat vetää jalkaan joko urheillessa tai vain kotona löhötessä!
Missä ammatissa haluaisit työskennellä? - Apua, oon niin paljon miettinyt tätä monessa tilanteessa ja en vieläkään tiedä mitä haluaisin tulevaisuudessa tehdä. Oon kumminkin joskus miettinyt kosmetologia, kampaajaa sekä jotain urheiluun liittyvää. Matkaopas jollain tapaa kiehtoo myös. En oikein tiedä vielä :D
Oletko aamu- vai iltaihminen? - Ehdottomasti ilta! Vihaan aikaisia aamuherätyksiä, ne ei vaan oo mun juttu!!:D Illalla on kiva valvoa leffojen parissa ja puuhastella kaikkea kivaa. Aamu on kiva pyhittää pitkään nukkumiselle.
Paras aamupala? - Joku ihanan raikas smoothie, tuoremehua, croissant, maustamatonta jogurttia marjoilla ja myslillä sekä kahvikupponen ja joku tuore hedelmä. Täähän kuulostaa ihan hotelliaamiaiselta, hehe :'D
Onko sulla jotain hiustenhoitorutiineja pesun lisäksi? - Eipä oikeestaan. Joskus lisään pesun jälkeen hiuksiin jätettävän hoitoaineen poispestävän lisäksi ja toisinaan sipaisen hiusöljyä.
Mikä on ollut elämäsi paras kokemus? - Kun oon päässyt matkustelemaan eri paikoissa.
Seurusteletko? - En seurustele tällä hetkellä.
Jos saisit ihan mitä vain, mitä haluaisit? - Haluaisin että saatais kaikki olla terveitä, eikä mun tartteis pelätä perheen tai ystävien sairastumisen vuoksi vaan voisin olla varma, että heillä on aina kaikki hyvin♥
Lempibiisi tällä hetkellä? - Vaikka en itse liiemmin tykkää Roope Salmisesta, on kumminkin hänen " Tähdet kohdallaan " tällä hetkellä yks mun suosikkibiiseistä.


Biisi mikä on tosi tärkeä sulle? - mm. Zen Cafen "todella kaunis", jonka mun ihana ystäväni lauloi mulle mun rippijuhlissa.
Tykkäätkö matkustella? - Kyllä!! Haluan kovasti nähdä eri paikkoja.
Onko joku, jota kaipaat todella paljon? - On♥!
Mitä aiot tehdä lukion jälkeen? - En ole aivan varma vielä, mutta jos en keksi ammattia mitä lähtisin opiskelemaan, yritän luultavasti hankkia töitä ja pitää välivuoden.
Oletko tullut petetyksi? - Meinataanko tässä ystävyys- vai seurustelusuhdetta? Ystävyydessä en ainakaan muista näin käyneen, mutta seurustelusuhteessa en oikein osaa vastata. Tilanne silloin oli muutenkin monimutkainen.
Luotatko ihmisiin helposti? - En luota. Mun luottamus on aika vaikea ansaita, mutta kun sen saa, voin luvata ettei sitä kannata menettää. Toista tilaisuutta en tule antamaan ja kaikki mun ystävät tämän kyllä tiedostavat.
Kesä vai talvi ihminen? - Ehdottomasti kesä!
Missä haluaisit asua? - Jollain tapaa tykkään kyllä Lappeenrannasta, mutta ulkomaatkin kiehtovat. Ehkä kumminkin tulen vain jäämään Suomeen ja matkustelemaan paljon, heh.
Paras ruokapaikka? - Tykkään Vapianosta.
Oletko koskaan miettinyt kasvisruokavaliota? - En oikeestaan. Pidän nykyisestä, mutta uusia voisi toki aina kokeilla.


Omistatko merkkivaatteita/-laukkuja? - Ihan muutaman.
Paras vaatekauppa? - Pyörin aika usein H&M:ssä, mutta Gina ja BikBok.
Tykkäätkö lukiosta? - Valitan siitä aika usein, mutta onhan siinä hyviäkin puolia. Kuten Wanhat, penkkarit ja vaikka koeviikot ovat rankkoja niin niitä kuitenkin helpottaa se, ettei tarvitse sillä viikolla käydä koulussa kuin kokeen ajan. Kyllähän se on ihan jees :D
Aiotko matkustella kesällä? - Mulla on kaikkia suunnitelmia jo kesän varalle ja jos vain mahdollista niin aion.
Miten kasvatat hiuksia? Syötkö jotain mikä saa ne kasvamaan? - En syö mitään, annan niiden vain kasvaa ja leikkuutan aina silloin tällöin huonot pois, jolloin saan niistä terveemmät ja eloisammat :)
Kuinka usein leikkaat hiuksia? - Liian harvoin, mutta n. 1-2 x vuodessa.
Vietätkö usein aikaa kavereiden kanssa? Mitä yleensä teette/missä ootte? - Pyrin parhaani mukaan viettämään aikaa kavereiden kanssa niin paljon kuin mahdollista ja yleensä näen edes muutamaa viikoittain. Käydään kahvilla, pyöritään kaupoilla, ollaan jonkun  meistä luona, vietetään tyttöjeniltoja tyttöjen kesken, urheillaan ja millon mitäkin. Ja ainiin, kokataan aina kaikkea uutta ja kivaa!
Parasta talvessa? Parasta kesässä? - Talvessa ihanat aurinkoiset pienet pakkaspäivät, jolloin voi lenkkeillä koirien kanssa jäällä ja ulkoilla jäätymättä. Kesällä aurinko, lämpö, loma ja kaikki. Myöhään iltaan vietetyt kaveri-illat ja mökkeilyt porukalla.
Aiotko hakea kesätöitä? Mistä? - Oon hakenut jo muutamasta paikkaa, mm. edellisvuoden paikasta ja Prismasta. Aattelin myös käydä kyselemässä keskustan lihiskojuista ja muutamista kahviloista.
Pelottaako aikuistuminen? Mikä eniten siinä? - Tavallaan ja tavallaan ei. Varmaan se mitä kaikkea aikuistuminen tuokaan myöhemmin tullessaan.
Tykkäätkö käydä kaupoilla vai ostella netistä? - Vähän sekä että. Shoppailu kaupoissa on kivaa ajanvietettä, mutta joskus ihan rauhassa omalta sängyltä kone seuranaan se on paljon rauhallisempaa. Vastaan kumminkin, että molemmat :D
 
Kivaa viikonloppua♥!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥