23. tammikuuta 2016

WINTER WONDERLAND

 
Vitsi miten kaunis ilma eilen ! Hoidin varmaan miljoona asiaa koskien ruokapaikkoja, -aikoja, tapaamisia ja kouluhommia. Jonotin Topiakselle lippuja synttärilahjaksi JVG:n Paluu tulevaisuuteen -keikalle ja tappelin lippupisteen sivujen kanssa. (miksi olette aina niin haastavia kaikkine maksuinenne ja varausaikoinenne??) Ne kumminkin jäivät saamatta, mutta tänään äitin kanssa aamulla tapeltiin niitä uudestaan ja saatiin kuin saatiinkin ne veljelleni! Kiidin eilen syväjääpakkasessa paikasta toiseen asioita hoitaen ja lopulta asemalle Miilaa vastaan. Asema tuntui olevan ikuisuusmatkan päässä ton pakkasen takia, haha! Mutta en valita, koska ilma vaan oli niin kaunis.
 
Asemalta äkkiä kyyti meille kotiin, vaatteen vaihtoon, naama menokuntoon ja porukalla Gringosiin, jossa Tanja meitä jo odottelikin. Eilisen kohokohtana nimittäin Cheekin jäähallikeikka Lappeenrannassa hyvässä porukassa ja ehkä vähän mun täysikäistymistäkin juhlien! Aivan mahtava ilta. Tällaisia irtiottoja arkeen pitäis tehdä paljon useemmin.
 
Tämmöisen sekalaisen tekstin saattelemana toivotan kaikille ihanaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. oi mikä pipo! ihania aurinkoisia kuvia<3 oiii ootte ollu Cheekin keikalla, oliko hyvä?? Mie oon menossa 19.2 kun Cheek esintyy täällä Lappi Areenalla, nii jännää :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos!♥ Oli ihan huippu! Tykkäsin tosi paljon!!
   Uiui pidä kivaa! Oli niin mieletön :) !!

   Poista
 2. Ihana talviasu! Ja sulla on varmaan ollu kivaa Cheekin keikalla ja vielä synttärit! Omia odotellessa haha x)

  onrooftop.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä ihan huippu viikko takana!! heh, vieläks niihin on kauan?:D

   Poista
 3. Ihana asukokonaisuus, ja tosi kauniita kuvia! Toin takin malli on aika täydellinen ^_^

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥