15. helmikuuta 2016

18X JATKA LAUSETTAEn ymmärrä... miksi jännitän uusia asioita aina aivan sikana!

Seuraavaksi ajattelen... mennä suihkuun, napata jotakin iltapalaa, katsoa hetken ohjelmaa koneelta ja käydä ajoissa nukkumaan♥

Viimeaikoina... oon stressannut kauheesti kaikista koulujutuista..

En osaa päättää...  miten laitan hiukset kouluaamuisin ja kriiseilen jo edellisenä iltana, sillä haluaisin mieluusti nukkua pitkään. Yleensä siinä käykin niin, että hiukset ovatkin kuin harakanpesä.

Muistan ikuisesti... kun leikittiin pikkuveljeni kanssa lapsina lumihangessa ja veljeni hyppäsi lumikasan päältä hankeen jolloin hänen kenkänsä jäi jumiin. Minä reippaana isosiskona päätin auttaa ja hyppäsin siihen viereen, kunnes huomasin omankin jalkani jääneen jumiin. Siinä me sitten yhdessä kiljuttiin iskää (joka oli sisällä) apuun niin että naapuritkin kuulivat :'D

Päivän paras juttu... kun lähdin aika reippaasti liikkatunnilta ja siinä kaverille jotakin taiteilin ja siinä sekunnissa huomasin melkein makaavani maassa kun pomppasin jotenkin korkkareilla vinoon. Kaveri ainakin sai semmoiset naurut, että huhhuh :'D


Noloa myöntää, mutta... laulan todella usein enkunkieliset biisit aluksi aivan väärin.

Viikko sitten... suoritin inssin ja sain ajokortin (!!)

Kaikista pahinta on... kun herätys soi aamulla aikaisin ja pitäis nousta, mutta tekis mieli vain itkeä kun ei millään jaksa ja jatkaa unta.

Salainen taitoni on... syöminen. Se on myös yksi suurimpia intohimojani♥

Jos saisin yhden toiveen, se olisi... lähtö lämpöiseen just tältä seisomalta. Täällä on niin märkää ja loskasta.

Minulla on pakkomielle... nukkua aina oman huoneen ovi kiinni. En vain osaa nukkua sen ollessa auki ja jos mun tarttee vaikka vahtia pikkuveljeäni ennen kuin porukat tulee kotiin niin en voi käydä nukkumaan, koska en voi laittaa oveani kiinni, sillä en kuule jos veljeni sattuu heräämään kesken unien.


Söin tänään... jauhelihakastiketta ja perunaa.

Ärsyttävintä on... kun on kiire ja joku hidastelee sun eessä. Yrittäessä ohittaa päättää tyyppi juuri hilppasta uudelleen siihen eteen.

Tekisi mieli... kiinalaista ruokaa! En ees muista millon viimeeks oisin sitä syönyt...

Minusta on söpöä... kun pienet lapset osoittavat hellyydenosoituksia.

Hävetti... kun kerran vaatekaupassa rupesin selittämään jostakin kaverilleni, joka seisoi aivan takanani (tai niin ainakin luulin) ja kääntyessäni huomasin, ettei se ollutkaan hän vaan joku tyttö. Siinä sitten yritin sopertaa jotakin ja katsoin parhaimmakseni vain poistua paikalta etsimään "kadonnutta" kaveriani.

Olenko ainoa, jonka mielestä... päivässä todellakin loppuvat tunnit kesken. Koulussa aika menee hitaasti, mutta illalla tunnit kiitävät todella nopeaan.

2 kommenttia:

  1. Hauska postaus!! :) <3 Ei vitsi, munkin on tehnyt tänään niin paljon mieli kiinalaista ruokaa!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva et pidit!:) ♥ Haha, se on kyllä vaan niiiiiin hyvää!:D

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥