2. helmikuuta 2016

KUUKAUDEN SUOSIKIT

 
 
Valkoinen iso kaulahuivi (Cubus) Sain tämän synttärilahjaksi. Olin juuri suunnitellut uutta huivia seuraavalle must have-listalle, sillä kaikki nykyiseni ovat käytössä nuhraantuneita ja nukkaantuneita. Uusi oli enemmän kuin tervetullut!

 
Musta laukku Tämänkin ihanuuden sain synttärilahjaksi. En ole sitä tänne kerennyt teille vielä enempää esittelemään, mutta varmasti tulee näkymään vielä useassa postauksessa ja luultavasti omistan sille vielä ihan omankin postauksensa. Niin käytännöllinen ja tilava!

 
Harmaa villakangastakki Oon ihan rakastunut tähän takkiin ja se on jo melkein juurtunut muhun kiinni. Mua instagrammissa seuranneet ovat sen varmaankin huomanneet. Toimii hyvin myös vähän kylmemmillä säillä, varsinkin jos harrastaa kerrospukeutumista, haha.

 

Tupsupipo jonka löysin BikBokista kovien pakkasten yllättämänä. Olin metsästänyt valkoista isotupsuista pipoa, mutta tämän tullessa vastaan en voinut enää vastustaa vaan kävelin suoraan sen kanssa kassalle. Ihme kyllä, vaikken ole mikään suurin pipojen fani niin tämä teki muhun heti vaikutuksen. Kauheesti valinnan ja miettimisen varaa ei ollut, sillä tämä oli ainoa kappale.
 
Onko teillä minkälaisia suosikkeja? Haluaisitteko nähdä tällaisia suosikit-postauksia jatkossakin aina kuukauden vaihduttua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥