6. helmikuuta 2016

UUSI MUSTA SUOSIKKINI

 

Nyt sitä lupailemaani postausta uudesta ihanuudesta. Sain laukun synttärilahjaksi, minkä mainitsinkin edellisessä postauksessa. Tämän voi löytää H&M:stä.
 
Laukku on äärettömän tilava ja juuri sellainen mistä olin haaveillut (olin nimittäin saattanut äitille ohimennen kertoa kriteerini uutta laukkua varten, haha). Siinä on kaksi isoa vetoketjuin varustettua lisätilaa molemmilla sivuilla. Suurin tila ei ole vetoketjullinen mikä tarjoaa entisestään lisää tilaa. Ainoa miinus vetoketjuttomassa laukussa on sateet ja räntäsateet, jotka sain kokea viime viikolla. Tavarat kastuivat vaikka kuinka yritti suojata. Onneksi kriittisimmät ja arvokkaimmat esineet sai piiloon noihin vetoketjullisiin tiloihin.
Näiden lisäksi laukussa on sisällä kännykälle ja avaimille sekä muille pienille tarvikkeille, kuten pinneille (joita saa keräillä laukunpohjalta) omat lokeronsa.
 
Tähän mennessä kestänyt hyvin aika järjetöntä tavaramäärää myös painollisesti. Sillä kannan kaiken krääsän lisäksi samanaikaisesti siellä niin kirjoja kuin läppäriäkin. Lisäksi kivan säväyksen tuovat nuo kullanväriset yksityiskohdat.  Kaikinpuolin tyytyväinen tähän lahjaan!


Miellyttääkö tämä teidän silmää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥