14. maaliskuuta 2016

13/3/2016

 
Kuivat asfaltit (ainakin osittain), aurinkoinen sää, lintujen laulu, onnellisuuden tunne, kevät (!!). Tämä kaikki yhdessä paketissa. Plus siihen lisättynä hyvä seura ja viikonloppu. Voiko parempaa enää toivoa? Ei musta ainakaan. Nappasin eilen Jassun kyytiin taxikuskin hommia hoidellessa tänne meille. Ilman salliessa pitkästä aikaa, päästiin räpsäsemään asukuvatkin, joista sain teille vielä vähän lisämateriaalia näiden lisäksi...seuraavia postauksia odotellessa siis!
 
Uusi viikko uudet kujeet. Taas oli aika startata uusi viikko maanantailla. Mikä olisikaan ollut ihanampaa, kuin jäädä lämpöisen peiton alle nukkumaan herätyskellon soidessa kuuden jälkeen. Voi kesä, voisitko millään tulla jo? Mulla on tämä viikko aivan mahdotonta kirimistä koulun kanssa ja siihen liittyen paljon juoksevia asioita (ja hieman lisää niitä juoksevia asioita), etten tiedä mistä revin kaiken aikani, joten viikonloppu on (neljän yön päästä) enemmän kuin tervetullut. Viikonloppunakin osittain vietän aikaa ensi kesän riparijuttujen parissa, eli hieman "työpäivääkin" tulossa. Jospa saisin kuitenkin teille sen meikkivideon kuvattua viikonlopun aikana.
 
Nyt kuitenkin jätän tämän tähän tosi sekavan tekstin siivittämänä ja siirryn koulukirjojen pariin, jotka melkein jo huutavat tuolla laukun pohjalla mun nimeä. Mukavaa alkanutta viikkoa, tyypit!

4 kommenttia:

 1. Tuo takki näyttää tosi hyvältä!! Mistä se on ostettu? :))

  ❤ Keep it simple

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Se on kyllä yksi mun tämän hetken käytetyimmistä takeista, ihan lemppari♥
   Ihan perus H&M:n takki :)!

   Poista
 2. käääks sielä näkyy jo ihanasti asfaltti!! Lapsena aina kun näki pienenkin palan paljasta asfalttia oli ihan taatusti varma kevään merkki. Voi sais tänne lappiinkin pian iskeä kunnon lämpöaallot, että alkais nuo lumet sulaamaan hah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihanaa, kun pääsee kävelemään jo ihan asfaltilla! Sieltä se kevät ja kesä tulee (!!) Hah, muistan kans lapsena ton efektin :'D
   Toivotaan sinnekin pikaista aurinkoa ja kuivia sulia teitä!:)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥