7. maaliskuuta 2016

ARKIMEIKIN MEIKKITUOTTEENI

 
Päästään pitkästä aikaa kosmetiikkapostauksen pariin. Esittelen teille tuotteet, joita käytän arkimeikissäni. Näistä teen myöhemmin meikkivideota, jos semmoinen kiinnostaa?
 

ISADORAN luomiväripaletti
 
Ostettiin tää testiin mun wanhojen meikkiä varten, mutta ihastuin noihin väreihin niin, että nykyään käytän näitä ihan jokapäiväisessä meikissä. Arkimeikkini ei kuitenkaan ole mitenkään erityisen tumma, joten keskityn noihin oikean yläkulman ja vasemman alalaidan väreihin. Lisäilen kuitenkin hieman oikean alalaidan tummaa väriä mukaan antamaan oman säväyksensä. 


DIEGO DALLA PALMAN puuteri
 
Oon tosi huono käyttämään mitään meikkivoiteita, koska musta tuntuu että ne jättää kauheen pakkelikerroksen naamaan, siis mulle. Johtuu varmaan siitä, etten ole niitä niin usein käyttänyt. Olen myös sitä mieltä, etten ihan hirveesti mitään ylimääräistä tarvitsekaan. Tyydyn siis sipaisemaan poskipäihin, leukaan ja otsaan hieman väriä tuomaan tätä puuteria. Toimii!


DIEGO DALLA PALMAN huulipunat
 
Huulipunien suurkuluttajana päätyy näistä kolmesta joka päivä jokin sävy huuliini. Ei oikeastaan ole päivääkään etten huuliini jotain sipaisisi. Joskus olisi kyllä ihan hyvä pitää pari päivää taukoakin, varsinkin näin talvisaikaan kun huulet kuivavat.
 
HUULTENRAJAUSKYNÄT
 
Jo aiemmin täällä esittelemäni gryolanin punaruskean sävyinen rajauskynä. Toinen suosikkini diego dalla palman 87 oranssin sävyinen, joka sopii hyvin yhteen tämän punan kanssa.


CIGLIONE ripsari
 
Väliaikaisena ripsarina mulla on tässä jo pariin kertaan toiminut tämä ciglionen ripsiväri. Ainoa miinus tässä on se, ettei se kestä tippaakaan vettä. Sen vuoksi suosin SENSAI 38. Nyt en ole sitä lähtenyt hankkimaan, vaan odottelen äitin liikkeelle saapuvaksi uusia kevättuotteita, joiden mukana tulee vedenkestävä ripsari. Taidampa ottaa testikäyttöön.


Ja tosiaan, niin kuin mainitsin, etten käytä meikkivoiteita niin puuterin kanssa peitän ylimääräiset punotukset ja ei toivotut finnit GRYOLANIN peitepuikolla.
 
 

Tässä muutamia arkimeikkituotteita. Mitäs piditte?

4 kommenttia:

 1. Meikkivideolle suuri kannatus täältä!! :D meikkipostaukset on aina kibvoja ja hyödyllisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!! Taidankin jotain sen suuntaista kuvailla tässä lähipäivinä kun selviän kuumehöyryistä!:'D

   Poista
 2. ooh ihania meikkejä! näistä oikeastaan kaikki on minulle aivan tuntemattomia, ainakin omassa meikkipussissa. Mutta joskus on ollut tuollaista Isadoran luomiväriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itselle on ihan eka kerta noiden Isadoran tuotteiden kanssa, mutta muut ovat tulleet tutuksi jo jonkin aikaa. Äitini kauneushoitolassa on näitä tuotteita myynnissä, joten olen itsekin päässyt niihin tutustumaan sitä kautta :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥