9. maaliskuuta 2016

NAISTEN HEMMOTTELUPÄIVÄ


 
Mun naistenpäivä ei lähtenyt käyntiin ehkä maailman hehkeimmällä tavalla, sillä pää tuntui todella painavalta ja koko selkään särki. Missään asennossa ei ollut hyvä olla. Oon koittanut tunkea tyynyä selän alle, makoilla kovalla lattialla (joka tähän mennessä on osoittautunut parhaimmaksi vaihtoehdoksi), mutta edes särkylääke ei tunnu auttavan. Mä sain pari päivää sitten jonkin ihmeen vatsapöpön, jonka kourissa oon virunut alkuviikon. Mikään ei ole meinannut kestää sisällä, eikä sen koommin ole mikään tahtonut maistuakaan. Kuumeenkin nappasin siihen kaiken päälle, mutta ensimmäistä kertaa näiden päivien jälkeen musta tuntuu, että alan olemaan jo voiton puolella. Jos jotakin oon tehnyt, niin nukkunut varmaan enemmän näiden muutaman päivän aikana kuin koko hiihtolomana yhteensä, heh. Onpahan kerrankin hyvä syy vain olla ja levätä.
 
Alan kuitenkin olemaan jo niin valmis ulkoilemaan ja urheilemaan, että joko voitais olla sujut tän kanssa, voitaishan? Lisäksi pursuan niin paljon kaikkia ideoita, että voisin rientää vaikka samantien ulos kuvailemaan. Katselin eilen ikkunasta ulos ja vaikka näky ei ihan kamalasti silmää miellyttänytkään kun taivaalta satoi lumiräntäsontaa tai mitä ikinä lie olikaan, niin jollain tapaa sekin sai hyvän mielen aikaan, että kyllä se kevät sieltä vielä tulee!
 
Joka tapauksessa, vaikka oon virunut täällä sisällä jo muutaman päivän aivan rättipoikkiväsyneenä, niin en vois olla onnellisempi. Sain nimittäin eilen ihanan tulipunaisen ruusun ja vielä ihan kotiovelle tuotuna jotkut ne vaan osaa yllättää!
 
Näillä fiiliksillä ja tunnelmilla lähden väsäämään itselleni jonkinlaista aamupalaa, jotta saisi edes hieman energiaa. Ihanaa naistenpäivää vielä näin hieman myöhässä kaikki ihanat naiset♥ Toivottavasti teillä oli vähintäänkin yhtä ihana tai yllätetty päivä kuin mulla♥!

2 kommenttia:

  1. oieii mahapöpöt sunmuut ikävyydet ei kuulosta hyvältä! toivottavasti olet jo kaikissa sielun ja ruumiin voimissa siellä<3 ja on muute ihana ruusu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olisin mieluusti tämän taudin välttänyt, mutta onneksi suunta on jo parempaan! Jospa täältä huomenna pääsisi jo ihmisten ilmoille:) Ja eikö vain!! Oli niin ihana, että oli aivan pakko ikuistaa se muutamalla kuvalla♥

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥