7. huhtikuuta 2016

MEIDÄN SISUSTUKSEN A JA O

Nyt sen kauan aikaa sitten lupailemani sisustuspostauksen pariin. Tässä teille pientä esimakua meidän sisustuksesta ylipäätään. Myöhemmin voisin kuvailla teille mun oman huoneen sisustusta tarkemmin jos se saa teiltä kannatusta (?)
 
Mutta tiivistetysti: meidän sisustus perustuu lähinnä valkoiseen, vaaleeseen sekä hieman tummahtavaan värimaailmaan. Enimmäkseen kaikki tässä kämpässä on joko valkoista tai muuten hyvin vaaleaa. Hieman tummaa sävyäkin löytyy, muun muassa tasot ja pöydät meillä on rusehtavan sävyisiä. Sohvan valloittavat isot ja pienet muhkeat tyynyt, joskin ne löytyvät milloin mistäkin miesväen saapuessa kotiin. Mun oma sänkyni koostuu vaaleista tyynyistä, joita koristaa tähtikuvioitu Lexingtonin viltti. Meidän sisustukseen kuuluvat myös hieman vanhanaikaiset jutut, joita äiti kovasti modernisoi ennen esille laittoa. Lisäksi seinissä meillä on muutamia tekstitarroja, joita on kiva aina silloin tällöin lueskella ja pysähtyä miettimään niiden tarkoitusta. Itse ainakin kovasti pidän meidän nykyisestä sisustuksesta ja toivon, että tuleva asuntoni näyttäisi edes hiukan tältä sitten tulevaisuudessa.
 
Mitäs mieltä te olette? Mikä kuuluu ehdottomasti teidän sisustukseen?
 

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköstä! <3 Musta olisi ainakin kiva päästä kurkkaamaan sunkin huoneeseen pienen postauksen yhteydessä =) Mä tykkäsin ennen beigestä ihan hulluna sisustuksessa mutta nykyään oon lämmenny kans vaaleenharmaalle enemmän! Meillä ei ihan tila ja rahat riitä kaikkeen mitä haluaisin mutta oon kuitenkin aika tyytyväinen meijän pikku kaksion sisustukseen tällä hetkellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon!♥ kiva kuulla että miellyttää muidenkin silmää!:) Beige on kanssa kyllä ihana väri, mutta mulla on ollut jo muutaman vuoden ajan tuo vaalea aika ykkösenä tän sisustuksen kanssa. Johtuukohan se siitä, ettei meillä paljon muuta olekaan, kun tuo toinenkin taloudessa asuva kiikuttaa kotiin kaikkea valkoista ;D Mullakin ois hulluna ideoita tän oman huoneen sisustuksen suhteen, mutta tila ja huoneen suunnittelu ei anna siihen oikein nyöriä. Mulla ei nimittäin ole yhtään "ehjää" seinää, vaan ikkunoita ja ovia löytyy jompaakumpaa aina jostain seinästä :'D Ihanaa, just aattelin että ois kiva nähdä teinkin kodin sisustusta ja samassa huomasin ton sun uuden postauksen. Meenkin pikapikaa lukasemaan sen :)!

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥