2. huhtikuuta 2016

SUNNY SATURDAY MORNING

Aurinkoista lauantaiaamua tyypit! Onko mitään ihanampaa kuin herätä sälehkaihtimien välistä pilkistäviin auringonsäteisiin? Vaikka heräsinkin ihmeen aikaisin ja vielä näin viikonloppuna, mikä ei todellakaan ole tyypillistä mulle, niin oon jotenkin erityisen pirteä. Väsäsin aamusta ensimmäiseen nälkääni smoothien ja lähetin vielä kesätyöhakemuksen menemään. Pidetään peukkuja, että nyt tärppäis.
 
Olin suunnitellut tämän lauantain rennoksi kotipäiväksi yhteiskuntaopin kirjan kanssa, mutta tämä päivä onkin kaikkea muuta kuin kotipäivä. Edessä ois yhdet kaverin valmistujaiset, jee (!!) ja toisen kaverin 18v kemut. Jospa nyt tässä aamusta tankkaan itseni täyteen yhteiskuntaopin tietämystä, suuntaan suihkuun ja laittaudun valmiiksi, kipaisen ensimmäisissä juhlissa ja suuntaan melkein samoin tein toisiin. Heh, kivaahan tää vaan on, että on juhlaa toisen perään. Huomenna kotipäivää kirja kainalossa ja villasukat jalassa. (jospa kohta heittäisin nekin kaapin perälle kevään saapuessa, ollaanhan hei jo huhtikuussa!)
 
Mulla on muuten myös tarkoitus tässä lähipäivinä, kun kerkeän keskittymään asiaan paremmin, niin tarkoitusta muokkailla blogin ulkoasua hiukan. Pahoittelut siis sen aiheuttamasta sekalaisuudesta, kun kokeilen eri vaihtoehtoja. Energistä viikonloppua♥

2 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat villasukat sulla <3 Onko ne ihan itse tehty vai onko niitä mahdollista löytää jostain? :)

  http://by-rosejuliet.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon♥ Oon ihan rakastunut näihin, enkä meinaa luopua ollenkaan vaikka kevät jo kolkuttelee ovella, haha :D

   Tästä osotteesta saat lisää tietoa sukista. Kyseinen henkilö tekee kaikki sukat itse ja ymmärtääkseni häneltä voi myös toivoa jotakin tiettyä mallia :)

   http://sukkasillaan-saila.blogspot.fi/

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥