12. toukokuuta 2016

MY PHONE LATELY

Sen verran mitä oon katselukerroista huomannut, pääsevät puhelinräpsyt katsotuimpien kärkipäähän. Nykyään tulee kuvailtua enimmäkseen snapchatin kautta, eikä kaikkia räpsyjä tule tallennettua itse puhelimeen. Silti mun kännykkä pursuaa kuvia ja videoita melkein tuhat kappaletta yhteensä, eli onhan sinne jotain kertynyt. Kurkataampa siis vähän miltä mun arki näyttää näin kännykän kautta katsottuna.
 
 
1,2&3. Ihana ihana ihana Pariisi. En voi kyllä kyllin hehkuttaa tota paikkaa. Hyvää ruokaa, iloisia ihmisiä, upeita maisemia. Täydellinen paikka. Tonne on päästävä vielä jonain päivänä uudestaan. // 4. Nappasin karvakamun kainaloon kun lähdin heittämään kaveria asemalle. Siellä se sai monia ihailevia katseita ja taisipa tuo muutamat rapsutuksetkin kerätä. Niitä kun ei koskaan voi saada liikaa, heh♥
 
 
 5. Nykyään tulee harvemmin enää kuvailtua peilin kautta asuja. Tuohon yksinkertaiseen mutta pirteään kokonaisuuteen kuitenkin tykästyin itse kovin, joten poikkeus sääntöön. Mitäs mieltä te olette, jatkoon kesää varten vaiko ei? // 6. Avattiin kaverin kanssa työpäivän jälkeen terassikausi satamassa. Tuolla ois voinut istuskella vaikka kuinka pitkään. Hyvää seuraa ja hellekeli♥ // 7. Otin irtioton arkeen helatorstaina, pakkasin kamat ja suuntasin määränpääni kohti Simpelettä. Tuolla jos jossain on hyvä olla. Sinne saapuessa tietää voivansa olla täysin oma itsensä ja näyttää miltä oikeasti tuntuu. // 8. Ensimmäistä kertaa terdekaffella. Tuli siis avattua myös tämän kesän kahvilakausi.
 
 
Mitäs mieltä te ootte, puhelinpostaukset jatkoon vai ei?

4 kommenttia:

 1. Puhelinkuvapostaukset on kivoja :)<3 mä en jotenkin osaa ottaa kuvia puhelimella ja mun mielestä mulla on vähän huono kamerakin puhelimessa nii itellä ei oo tullu julkastua tällasia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että saavat kannatusta♥:) voi hitsi :( itelläni taas on kyllä ihan kiitettävä kamera kännykässä ja kuvailen lähes kaikkea - ne kahvikupit mukaan lukien, heh ;) mutta nykyään harvemmin tulee kuvailtua ihan kännykän omiin kuviin kun kaikki hetket ikuistetaan joko snapchatin tai järkkärin kautta :)

   Poista
 2. Kiva postaus! Mä äänestän että ehdottomasti jatkoon nää puhelinkuva postaukset :>!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla ! Ja kiva kuulla myös näiden saavan kannatusta:)!

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥