18. toukokuuta 2016

NÄITÄ ET VIELÄ TIENNYT MINUSTA

X En ole koskaan maistanut vitamiinivettä, joten eilen oli pakko tehdä poikkeus sääntöön ja pistää testiin punaisen greipin maku.
 
X Yksin kotona ollessa väännän aina nupit kaakkoon ja tanssin tunteella.
 
X Säästelen mun suosikki-snapchat seurattavien mystorit aina illalle ennen nukkumaanmenoa. Se on ehdottomasti paras hetki niiden katsomiselle ja pienille naurunrehahduksille.
 
X Jännitin teoriakoetta niin, ettei pyörtyminen ollut enää kaukana. (kuitenkin aivan turhaan) Inssiin kävelin rennoin mielin ja rattiin hyppäsin jo melkein kortin saanein - fiiliksin. Kummankin suoritin ensimmäisellä, joten miten meni noin niin kuin omasta mielestä?
 
 
X En voi lähteä edes kauppareissulle ellei laukustani (tai vähintään autosta) löydy kännykän laturia. Kotoa ei myöskään poistuta ellei kännykän akku näytä 100%
 
X Ostan usein kaupasta pari proteiinipatukkaa pitkien koulupäivien varalle. Illalla ennen nukkumaankäyntiä saatan olla niin nälissäni ja laiska etten jaksa valmistaa yhen yhtä leipäpalaa vaan nappaan seuraavalle päivälle hommaamani patukan laukusta. Tuskissani istun ja kiroan seuraavana päivänä tunnilla kurisevaa vatsaani.
 
X Mun kyydissä ei voi välttyä upealta laulultani. Sori kaverit !!
 
X Jos vain mahdollista, täytän astianpesukoneen ja heitän sen mieluummin hieman tyhjempänä päälle, ennen kuin äiti pääsee töistä. Hän jos joku osaa täyttää sen niin täyteen, että järkytyksestä kauhistuneena aina omalla vuorollani sitä tyhjentelen.

 
X Katson edelleen Salkkareita. Eihän niitä katso kukaan - jep tiedän kyllä, mutta kerran aloittaneena, yli kymmenen vuotta sitten, siitä on vain tullut tapa - ennemmin sääntö kuin poikkeus.
 
X En katso uutisia, en lue lehtiä ja kuulen tästä usein.
 
X Olen aivan hävettävän huono englannissa ja tästä syystä jopa pelkään kirjoituksia.
 
X Pidän puhelimen näyttöä aina himmeimmällä. "Eihän tosta nää mitään" -kommetti on tullut tutuksi jo monen suusta.


6 kommenttia:

 1. Seuraan monia blogeja (joita nähtävästi sinäkin seuraat) ja olen huomannut, että miltei jokainen postauksesi on suora kopio muiden postauksista. Olisit varmasti ihan mukava ja blogiasi olisi varmasti kivaa lukea, mutta kun huomaa, että otat vaan ideoita muilta eikä postauksesi vaikuta aidoilta vaan väkisin väännetyiltä, niin on inhottavaa ja surullista katseltavaa kun yrität menestyä blogillasi muiden ideoilla ja jutuilla :/ Blogia pitäisi kirjoittaa sen takia että siitä pitää ja jakaakseen omia juttuja, mutta siun blogista tulee tunne, että haluat vaan menestyä ja saada näkyvyyttä blogilla. Tottakai ideoita otetaan muilta blogeilta, mutta siun jutut on selvästikkin kopiointia eikä ideointia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, luultavasti seuraamme monia samoja blogeja ja olen myös saanut ideoita muiden blogeista. Aikomukseni ei todellakaan ole menestyä muiden ideoilla eikä myöskään saada näkyvyyttä näin. Jokaiseen postaukseen pyrin kuitenkin tuomaan ilmi sitä omaa tyyliäni. Blogiakaan en perustanut sen takia, että tarkoitukseni ylipäänsä olisi mitenkään menestyä, vaan kirjoitan sitä omaksi ilokseni. Onhan se kiva huomata jos muutkin tätä tykkäävät lukea, mutta ensisijaisesti kirjoitan itselleni ja itseäni varten, koska pidän siitä. Ikävä kuulla että olet saanut tällaisen vaikutelman eikä blogini miellytä, mutta kiitos kommentistasi.:)

   Poista
 2. Hei mäkin katon Salkkareita :D! Ei voi mitään kun on koukussa, hahah.. Paitsi täällä Sri Lankassahan mä en niitä pysty kattomaan, jää aika paljon jaksoja nyt näkemättä, onkohan ne vielä Katsomossa kun tuun takas!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa, joku kanssaeläjä!!:'D Siitä on vaan tullut niin tapa, ettei niiden katsomista voi jättää välistä (mitä nyt pari viikkoa jääny välistä, hups) Et sä onneks kauheesti jälessä oo, säätävät siellä keskenään niin kun tavallisesti :'D Hmm, nyt on muuten paha sanoa..kauanhan yks jakso siellä pysyy?:D

   Poista
 3. Mä pidän kanssa puhelimen näytön aina niin himmeällä, ettei siitä meinaa välillä edes itse nähdä :D mutta ainakin se säästää akkua..kai :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo varsinkin ulkona ollessa siitä ei tosiaan meinaa saada mitään selvää. On siinä sekin hyöty, ettei siitä nää kyllä sitten kukaan muukaan, sisätiloissakaan ;D Näin mäkin oon aatellu, et säästäis akkua. Siinä suurin syy sen himmeydelle :D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥