31. toukokuuta 2016

NEUVO ASIAKKAALLE


Mulla oli tänään koulusta vapaata ja kävinkin tekemässä muutaman tunnin työvuoron. Olen aina pitänyt ihmisten kanssa olemisesta ja työskentelystä. Olen myös pitänyt nykyisen työpaikan työilmapiiristä ja asiakkaiden ystävällisyydestä. Tänään kuitenkin kohtasin asiakkaan, joka suoraan sanoen sai vereni kiehahtamaan. Asiakaspalvelu ei aina ole helppoa ja meitä ihmisiä mahtuu tänne jokaista sorttia. Meillä kaikilla on huonoja päiviä, mutta kenelle voimme ja erityisesti saamme niitä tunteita näyttää?


Ystävällisesti tätä asiakasta palvelin, mutta vastineeksi sain pelkkää nyrpeyttä ja tiuskintaa. En antanut tämän henkilön vaikuttaa loppupäivääni sen kummemmin ja annoinkin asian olla. Sillä hetkellä kuitenkin tunsin ärtymystä ja kiukkua siitä, vaikka kuinka itse yrittäisi olla ystävällinen ja toimia parhaansa mukaan, ei siitä heru muuta kuin töykeää käytöstä takaisin. Hammasta purren hymyilin ja palvelin häntä ystävällisesti loppuun.
 
Asiakaspalvelussa joutuu kestämään kaikenlaista, mutta itse myyjänä ei voi käyttäytyä ja näyttää tunteitaan ja huonoja päiviään niin kuin haluaa. Jos en tuolla hetkellä olisi ollut työtilanteessa, tuskin olisin vain nieleskellyt vaan luultavasti olisin sanonut jotain takaisin. Tässä tilanteessa en kuitenkaan voinut kuin hymyillä.
 
Välillä on huonoja päiviä, mutta yritetään muistaa se, ettei pureta sitä ulkopuolisiin. Tämä johtaa vain mitähän olen mahtanut tehdä? -pohdintoihin sekä turhiin yhteenottoihin.


8 kommenttia:

 1. Missä oot töissä? :)

  VastaaPoista
 2. Tuttu juttu, asiakkaat osaa välillä olla ajattelemattomia! Ihania kesäisiä kuvia! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta! Positiivista onneksi se, että useammin vastaan tulee kuitenkin sitä ystävällistä porukkaa :) oi kiitos♥!:)

   Poista
 3. ei kannata lannistua! Meitä on niiiiiin moneen junaan että välillä saa "nauttia" tommoisista töykeistä asiakkaista :( Harmi kyllä, että ihmiset ei osaa kunnioittaa asiakaspalvelussa olevia ihmisiä vaan meille kiukutellaan ihan silläkin uhalla että meidän päivä menee pilalle. :/

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En antanut asian sen kummemmin vaikuttaa päivään, vaikkakin sillä hetkellä tyyppi sai multa karvat pystyyn :D On kyllä ikävää kuinka omalla huonolla päivällä voi pilata niin monen muunkin päivän, jopa tajuamatta. Mutta tosiaan niin kuin sanoit, meitä on niin joka lähtöön :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥