17. kesäkuuta 2016

5 X PARASTA JUST NYT

Ensimmäinen vapaapäivä kahteen viikkoon. Huhhuh tätä on tarvittu. Viikko riparilla ja kotiutumisen jälkeen seuraavana päivänä suoraan töihin. Tämän päivän ajattelin pyhittää kaikille juokseville rästiin jääneille asioille, kunnon aamupalalle ja tottakai rentoutumiselle. Unohtamatta pientä treeniä ja kaveritreffejä!
 
 
Sain kasan uusia vaatteita sovitettavaksi. Käytetyiksi vaatteiksi ne ovat todella siistejä ja osasta - tai oikeastaan yhdestäkään - ei edes uskoisi, että niitä olisi käytetty. Ihanaa ihanaa, uutta kaappiin ja vanhaa ulos. Inventaario to do -listalla seuraavaksi.

 
Tulevan lauantain ja sunnuntain rippijuhlat. Tuskin maltan odottaa. Oon ihan superinnoissani aina kaikista rippijuhlista ja häistä, ne ovat vaan mun suosikkijuhlia kaikista. Tykkään kun saa ajan kanssa laittautua ja käkertää hiuksia, pukea mekon päälle ja kipittää korkkareissa päkiät kipeinä koko päivän.

 
Uusi biisilöytö. Lucaksen 101 prosenttia. Ihanan letkeä ja omalla tavallaan niin osuva biisi.

 
Lukkoon lyödyt juhannussuunnitelmat kaverin kanssa♥ Tästä juhannuksesta tulee ihan paras. Nyt vaan toivotaan hyviä säitä juhannukselle, jotta saadaan kaikki suunnitelmat toteutettua. Ainakin mun autoni nokka suuntaa kohti Simpelettä heti töiden jälkeen.
 
 
XX -S

4 kommenttia:

 1. Oi toi lettikampaus on sulla tosi söpö <3 Millasia juhannussuunnitelmia teillä on? :) Harmittaa että jää itellä suomalainen juhannus välistä tänä vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos♥ harvon pien hiuksia ihan kokonaan letillä - varsinkaan kahdella, mutta nykyään oon entistä enemmin letitellyt jos jonkinlaisia yhdistelmiä:)

   Suuntaan töiden jälkeen Simpeleelle ja siellä majailen yhden yön kaverilla/sukulaisilla. Juhannuspäivänä hypätään autoon ja suunnataan moikkaamaan mun porukoita jotka on vuokranneet mökin ja käydään päiväseltään siellä ja sit ajellaan takasin tänne meille jatkamaan juhannusta :)!

   Voi harmi :( Toivon mukaan siellä Sri Lankassa ois jotain spessua sillon. Juhlitaanko siellä tohon aikaan yhtään mitään?:)

   Poista
  2. Oi kuulostaa kivalta! Vuokramökit on yleensä aina niin jees ja mökki kuuluu mun mielestä juhannukseen! :) ei täällä oikeestaan vietetä mitään "kesäjuhlaa", mut täällä on joka kuukausi sellanen täydenkuun juhla niin se on nyt vklp :-) tää on niin täysin eri ku Suomi nii ei oikein pysty pääseekää mihinkää juhannustunnelmiin, haha ois pitäny pyytää perhettä tuomaan sauna ja makkarat ja mölkky-peli :'D no ensi vuonna sitten <3 kivaa viikonloppua sinne! :)

   Poista
  3. Itekin oon ehottomasti sitä mieltä, ettei juhannus ilman mökkiä ole juhannus!:) Oi toi täydenkuun juhla kuulostaa kivalta! Toivottavasti kuullaan siitä sun blogin puolella tarkemmin :)!
   On varmasti totta, ettei pääse samanlaiseen juhannustunnelmaan jos kaikki on niin erilaista kuin täällä Suomessa, mutta onneks ensi vuonna pääset juhlistamaan tätä taas:) Haha noillahan ois saanut jo jonkinlaista tunnelmaa aikaseksi ;)
   Kivaa viikonloppua sinnekin ♥!:)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥