18. kesäkuuta 2016

PÄIVÄ MUN KANSSA - PERJANTAI

9.00 Kännykkä pärähtää soimaan. Ei ole aikaa torkuttaa vaan täytyy hypätä samantien naamapesulle ja pikkuisen ehostautumaan, sillä lähden viemään äitiä töihin, jotta saan auton päiväksi käyttööni. Samalla teen pienet kauppaostokset.

9.33 Ollaan valmiita lähtöön - kiireellä niin kuin tavallisestikin. Päätin syödä aamupalan myöhemmin kotiin tullessa, joten aamusta haukkasin vain pienen leipäpalan ja kupin kahvia, jotta päivä lähtisi käyntiin.

9.40 Teen pikakampausta autossa, sillä hiustenlaitto jäi täysin vaiheeseen kotoa lähtiessä.

10.00 Jään hetkeksi äitin liikkeelle ennen kuin lähden hoitamaan omia asioitani.

10.30 Tarkistin, että tälle päivälle ajoittamani postaus oli tullut ulos.

10.55 Kuulokkeet korville ja kohti verotoimistoa. Siellä jonotetaankin luultavasti hetken aikaa. Ulkona olikin kylmempi kuin aiemmin, eikä mulla ollut takkia mukana. Reipasta askelta eteenpäin!

 
10.58 Viisi tyyppiä ennen mua ja kaksi huonetta käytössä...vatsa huutaa jo nyt tyhjyyttään. Olisimpa sittenkin syönyt enemmän jo aamusta.

11.11 Tällä kertaa selvisin nopeasti! Nyt kaupan kautta kotia kohti.

11.50 Kamat autoon ja kotiin.

12.07 Vihdoin kotona! Kiireesti sisälle, sillä näyttää siltä että kohta tulee vettä ja lujaa.

12.24 Tein pikasiivouksen omaan huoneeseeni, sillä aamun jäljiltä se näyttää siltä kuin pommi olisi siellä riehunut. Vaihdan kiristävät farkut isoon löysään paitaan, pistän pyykkikoneen päälle ja alan valmistamaan ruokaa. Mun vatsa huutaa tyhjyyttään ihan toden teolla.

12.50 Vihdoin syömään - kanasalaattia ♥ ! Avaan samalla koneen, laitan spotifysta musiikin soimaan sekä kirjaudun samalla myös bloggeriin. Rustaan muutaman jutun kännykästä ylös tähän postaukseen liittyen jo luonnoksiin blogin puolelle.


13.21 Luonnos valmiina. Lueskelin samalla muutaman uuden postauksen muista blogeista. Nyt voisi olla päiväkahvin paikka, joten laitankin kahvin tippumaan. Samalla siivoan keittiön - jonka jätin nälissäni kokkailun jälkeen sotkun valtaan. Inhoan siivota syömisen jälkeen, joten siksi teen sen yleensä aina ennen ateriointia. Nyt kuitenkin nälkä vei voiton, joten siivous odottaa...

13.36 Vihdoin siivottu. Nyt päätän ottaa hetken ihan vain lepoa kahvikuppi kainalossa ennen kuin suuntaan taas kohti keskustaa. Päätän katsoa Salkkareiden päätösjakson - ihan vain siksi, sillä se kuulosti niin hullulta - joka jäi väsymyksen takia rästiin.

14.30 En jaksanut tapella Katsomon kanssa kauempaa, sillä se ei nyt jostain syystä halunnut tehdä yhteistyötä mun kanssa. Päädyin muokkailemaan tähän postaukseen tulevia kuvia.

15.00 Kuvat muokattu.

15.30 Kone kiinni, vaatteiden vaihtoon, kamat mukaan ja kohti autoa. Olin luvannut hoitaa vielä pari juttua ja sen jälkeen käydä mummilla pikaisesti kahvilla.

15.45 Auto käyntiin ja menoksi.


16.05 Keskustassa. Jäin kirjaimellisesti joka ikisiin liikennevaloihin - neljän ruuhka ♥

16.20 Mummilla.

16.50 Kahvit juotu ja kohti tiloja hoitamaan vielä pari rästissä olevaa isosjuttua sunnuntaita varten.

17.19 Valmis. Odottelen vielä tiloilla hetken jotta äiti pääsee töistä.

17.35 Vihdoin kotia kohti.

18.15 Kotona. Nyt syömään, sillä taas on nälkä!

 
19.00 Oon niin poikki että hyppään koneen kanssa sänkyyn ja lueskelen tällä välillä ilmestyneitä postauksia. Mun vapaapäivä muuttui ei niin vapaapäiväksi, sillä oon juossut paikasta toiseen koko päivän. Millon uusiksi? Jos ei kuitenkaan ihan heti vaan seuraava vapaapäivä voisi olla ihan oikeesti se vapaapäivä.
 
20.14 Muistan että kaveri on laittanut jo pari päivää sitten viestiä ja päätänkin vastata siihen, ennen kuin unohdan uudestaan.
 
20.18 Vastailen samalla tätä postausta kirjoittaessani vielä edelliseen postaukseen  tulleisiin kommentteihin.
 
20.40 Nyt suihkuun, sillä huomenna on aikainen herätys töihin enkä halua käydä läpimärissä hiuksissa nukkumaan. Mulla kuivuminen tavallisestikin kestää helposti ainakin sen 3 tuntia paksujen hiusten takia.
 
21.54 Viimeistelen ja tarkistan postauksen sekä ajoitan sen tulevan ulos seuraavana aamuna. Ajoitetut postaukset helpottavat välillä huomattavasti kun ei aina kerkeä itse niitä julkaisemaan juuri ajallaan.
 
22.06 Postaus valmis. Nyt nukkumaan, sillä huomenna aikainen herätys töihin. Hyvää yötä♥
 
 
Tältä näytti mun perus päiväni. Mitäs piditte postauksesta? Jatkoon tällaiset päivä kanssani -postaukset vai ei? Kivaa viikonloppua♥
 
XX -S

3 kommenttia:

 1. Näitä postauksia on kyllä älyttömän kivoja lukea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiva kuulla♥ Näitä postauksia on aina niin kiva tehdä!

   Poista
 2. Bluehost is ultimately the best website hosting provider for any hosting services you might need.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥