22. heinäkuuta 2016

SOME RANDOM FACTS ABOUT ME

 
Lähden joskus innokkaana alelöytöjen toivoissa kaupoille ja loppupelissä kävelen kaupasta ulos joko ilman ainuttakaan kassia, tai sitten mun kassit sisältävät vain normihintaisia tuotteita. Jep, en ymmärrä niitä alehaita, jotka onnistuvat löytämään aleista aina niitä muutaman euron tuotteita.
 
Ollessani muiden kanssa samaa mieltä, vastaan usein nimenomaan. Kaverikin huomautti kerran, että sun vastaus on monesti aina tuo sama.
 
Apua, hävettää ihan myöntää kuinka harvoin käyn kampaajalla leikkuuttamassa reuhkaani. Viime kerrasta tuli melkein vuosi täyteen, joten olikin jo korkea aika napsasta latvasta huonot pois. Kävin kampaajalla myös värjäämässä tummemmaksi, sillä olin jo kyllästynyt vuosi sitten värjäämiini vaaleampiin latvoihin. Reaaliaikaisia kuvia ei hiuksista vielä ole, mutta piakkoin niitä tulossa tännekin suuntaan.
 
 
Arvostan ihmisissä kaikista eniten suorapuheisuutta. Oon monesti sanonut ystäville ja läheisille, vaikka totuus kuinka satuttaisi, on se silti parempi sanoa suoraan. Enemmin satuttaa se, ettei asioista puhuta ja kerrota niin kuin ne ovat, vaan annetaan kuvitella kaiken olevan ok.
 
Pidän itseni ympärillä tietynlaista suojamuuria. Tiedän, ettei muhun varmasti ole helppo tulla tutustumaan. Olen ystävällinen kaikille, jotka vähänkään lähestyvät, mutta tietämättäni pidän ns. kädenmittaista suojamuuria edessäni. Tämä johtuu siitä, että tarvitsen jonkin aikaa tutkailuun, onko kyseinen henkilö luottamukseni arvoinen. Jos sen luottamuksen saa, saa musta myös hyvän ja pitkäaikaisen ystävän. Sen eteen vaan joutuu tekemään ehkä muita enemmän töitä.
 
Jostain kumman syystä uuden hitin löytäessäni, mulla on pakonomainen tarve kuluttamalla kuluttaa se puhki - kuuntelemalla moneen kertaan. Pian huomaan, ettei kappale enää saakaan mussa samanlaista innostuneisuuden tunnetta kuin muutama hetki aiemmin.
 
 
Olen aiemmin maininnut omistavani kolme pikkuveljeä. Vanhimman kanssa meillä on kaksi vuotta ikäeroa ja ollaankin kersoina temmelletty menemään aina yhdessä monessa paikassa. Pelailin hänen kanssaan jalkapalloa, jääkiekkoa, pesistä ja milloin mitäkin. Kaikissa joukkuepeleissä jostain kumman syystä onnistuin aina löytämään itseni maalivahdin paikalta. Hmm..mistähän tämä "kunnia" johtui:'D
 
En oo mikään erityinen muodin edelläkävijä, vaikka uusimpia villityksiä tykkäänkin seurailla. Yleensä yhdistelen itsestä kivoja vaatekappaleita yhteen ja luon sillä oman tyylini. Pyrin usein jo edellisenä päivänä suunnittelemaan mitä seuraavana aamuna pukisi päälleen, mutta joskus sitä tulee ihan hetken mielijohteestakin temmottua kaapista mitä käteen sattuu.
 
Oon ehkä maailman laiskin kynsilakkojen poistaja. Pidän siitä, että kynnet ovat lakatut ja laitetut, sillä ne piristävät kummasti ilmettä. Olen silti aivan todella laiska ja huono poistamaan jo rumaksi kuluneita lakkoja kynsistäni. Keksin aina jotakin parempaa puuhaa ja muistan taas myöhemmin sormia katsoessani lakkojen olemassaolon.
 
 
XX -S

 

1 kommentti:

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥