14. lokakuuta 2016

INSPIRAATIOTA SYYSPUKEUTUMISEEN

Jos multa kysytään, tuli syksy aivan liian nopeasti - kesä tuskin kerkesi edes alkaa. Pikkuhiljaa saa heittää kevyttä vaatetta kaapin perälle ja kaivaa paksumpaa neuletta ja takkia tilalle. Farkkujen lahkeita saa suoristella alaspäin (riskillä silti mennään ja kääritään aina auringon paistaessa). Viikko sitten kovaan ääneen kailotin vältteleväni huiveja vielä pitkään, mutta kuinka ollakaan, on sekin löytänyt paikkansa mun kaulasta jo muutaman päivän ajan. Samalla tuskaillessani oman vaatekaappini siivousprojektin kanssa sain Espritiltä yhteydenottoa. Päädyin seikkailemaan heidän nettisivuilleen ja innostuin kokoamaan vähän syyspukeutumisinspistä tänne teidänkin nähtäväksi. Kokosin asuyhdistelmän, jonka voisin kuvitella pukevani kokonaisuudessa tai ainakin muutamia vaatekappaleita yhdistelemällä.
 
Esprit otti muhun yhteyttä jo aiemmin keväämmällä ja silloin päädyin seikkailemaan heidän kenkäosastolleen. Jos jostain syystä edellinen postaus on jäänyt välistä voit käydä kurkkaamassa sen täältä. Nyt tämän kertaisiin löytöihin.
 
 
1. Joustavat jegginsit Mulle farkuissa kaksi tärkeintä asiaa ovat istuvuus ja joustavuus. Sen lisäksi, että niiden täytyy näyttää kivalta päällä on mukavuus suuressa osassa ostoksia tehdessä. Nämä kuvan housut näyttivät tyköistuvilta, mutta samalla rennoilta kuvan mallin päällä. Espritillä näitä on saatavilla kolmessa eri värissä - black rinse, grey medium washed ja blue dark washed, jotka juuri kuvan housut ovat.
 
2. Iso kangashuivi (villajäljitelmää) ja kuten äsken mainitsin, oli mun muiden joukossa kaivettava huivi kaapin uumenista - vasten tahtoa tottakai. Mun syyspukeutumiseen kuuluu vahvasti iso kangashuivi ja sen takia simppeli mutta sitäkin lämpimämpi huivi pisti silmään. Mun vaatekaappi koostuu suurimmaksi osaksi harmaan, valkoisen ja mustan sävyistä ja siksi tämänkin huolisin mieluiten harmaana, vaikka värivaihtoehtoja löytyi muutama muukin lisää.
 
3. Vetoketjullinen pilottitakki resorein Erilaiset bombertakit ovat valloittaneet monen vaatekaapin ja niitä tuntuu tulevan vastaan jos jostakin suunnasta eri värein ja kuosein varusteltuina. Omaa en ole kerennyt hankkia, mutta kuvan takkiin tykästyin sen simppeliyden takia. Siihen on helppo yhdistellä eri vaatekappaleita ja värejä. Viileämmällä ilmalla asua kruunaamaan 2. kuvan paksu kaulahuivi.
 
4. Pehmeä 2 - in - 1 college (jossa villaa) Hauska poolokauluksinen neule, johon on ydistetty collegehelma. Lämmin ja tyylikäs syksyisiin päiviin joko ihan vain kotioloissa tai kaupungille lähtiessä.
 
5. Olkalaukku nahkajäljitelmää Jokainen asu tarvitsee mukaansa laukun tai repun. En itse ole reppuihmisiä, joten arvatakin saattaa, että päädyin laukkupuolelle. Kannan mukanani paljon tavaraa ja siksi pienet laukut ovat usein hankalia, sillä niihin ei mahdu kaikki tarvittava. Joskus on kuitenkin kiva lähteä vain muutamin tavaroin varusteltuna ja siksi tällainen pieni olkalaukku on juuri nappi valinta.
 
6. Muotitennarit En ole koskaan ollut mikään erityinen korkkarifani vaikka pidän niilläkin kävelystä aina silloin tällöin - tuovathan ne lisää pituutta, heh. Silti mukavuus ennen kaikkea ja valitsinkin silmääni eniten miellyttävät tennarit espritin valikoimasta. Kengät saatavilla kahdessa eri värissä.
 
Tosiaan valitsemiani vaatteita voi joko yhdistellä keskenään tai vaihtoehtoisesti niiden jo kaapista löytyvien vaatekappaleiden kanssa. 
 
Jos jostain syystä sulta on jäänyt Espritin nettisivut kurkkaamatta tai innostuit shoppailemaan omia syysvaatteita kaapin täytteeksi, niin heidän nettisivuilleen pääset klikkaamalla suoraan tätä linkkiä. Sekä suoraan kuvan vaatteisiin näistä 1 2 3 4 5 6 . 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥