5. lokakuuta 2016

LONG TIME NO SEE

Huh huh..tulipa pidettyä blogista huomaamatta taukoa melkein kaksi kuukautta. Päätin etten ala sen kummemmin selittelemään miksi en ole tänne syystä tai toisesta pariin kuukauteen kirjoitellut, sillä niitä on monia, mutta sanottakoon yhden suuren tekijän olleen motivaatio koko hommaa kohtaan. Kameraa ei ole tullut ladattua yhtä pitkään aikaan kuin bloggeri on ollut suljettuna. Kirjoitukset ovat nyt kuitenkin viimein tältä erää ohi ja koeviikkokin saatiin juuri pakettiin. Kaikkea kivaa on luvassa ja seuraavana otankin tehtäväksi vastata vihdoin ja viimein teidän jättämiin kysymyksiin. Kuullaan siis piakkoin niiden parissa! Aurinkoista keskiviikkoa tyypit!

2 kommenttia:

  1. heh tauot ei ole pahitteeksi! itselläkin tuntuu välillä vierähtävän aikaa ihan vahingossa ja huomaamattomasti :) kiva kun oot taas täällä<3 ps ihana kesäkuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä ihan huomaamatta joo, ja usein käy vielä niin kun on hetken aikaa ollut poissa, on tauon jatkaminen helpompaa. Joskus taas kun suunnittelee pitävänsä taukoa tietyn pätkän, sen toteuttaminen on omalla tavalla haastavampaa :'D kiva kuulla ja kiitos kovasti ♥!:)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥