16. lokakuuta 2016

Q & A

Vihdoin istutin itseni koneen ääreen vastaamaan teidän (jo kauan aikaa sitten) laittamiinne kysymyksiin. Niitä tuli kiva määrä ja vaikka videota toivottiin, päädyin kuitenkin tähän perinteisempään tyyliin tällä kertaa. Ehkä vielä jokunen päivä sitä videotakin tähän suuntaan. Kysymyksiä kouluun liittyen tuli enemmän kuin osasin edes arvata, joten jaottelin kysymykset tähän postaukseen pariin gategoriaan. Let´s go!KOULU


Mitkä fiilikset siitä, kun lukio on loppumassa kohta?

- Mun fiilikset koulun loppumisen suhteen ovat aika sekavat, jännittyneet, pelottuneet ja samaan aikaan onnelliset, koska mulla ei ole hajuakaan mitä lähden opiskelemaan seuraavaksi.

Miten on koulu lähtenyt käyntiin?

- Tavalliseen tapaansa, eli ihan hyvin. Jaksamista tosin nyt viimeisenä vuotena koetellaan, mutta kyllä se siitä kun kevätpuolelle päästään.

Miten meet kouluun?

- Asun sen verran kauempana, että joudun kulkemaan autolla. Joskus keväällä pyörällä mutta pääsääntöisesti autolla.

Mitä aiot tehdä lukion jälkeen?

- Kirjoitin tästä aiheesta joskus aiemmin. Mutta mulle lukion jälkeen kaikki on vielä aivan auki. En tiedä mihin lähden opiskelemaan, mitä alaa haluaisin opiskella, jäänkö tänne ja pidän välivuoden vai vaihdanko maisemaa ja muutan muualle. Töitä olisi tarkoitus ainakin jostain hankkia ja opiskelemaankin lähteä. Kaikki on vielä auki ja voisinkin kirjoittaa tästä aiheesta teille vähän enemmän tässä syksyn aikana.

Mitä aineita meinasit kirjoittaa?

- Kirjoitin nyt syksyllä englannin, mutta luultavasti uusin sen keväällä. Sen lisäksi kirjoitan terveystiedon, äidinkielen, matematiikan, psykologian ja espanjan.LEMPI ASIAT


Mikä on sun lempikaupunki Suomessa?

- Pidän Suomessa monista kaupungeista, mutta Tampere ja Porvoo. Porvoosta en sen enempää osaa sanoa, mutta nätti kesäkaupunki. Ei tässä Lappeenrannassakaan mitään vikaa ole, tai no muutamia miinuksia lukuunottamatta kiva pikku kaupunki tämäkin.

Jos voisit muuttaa ihan mihin vaan, niin mihin muuttaisit?

- Mieluiten jonnekin missä on aina kesä (!!:D) mutta jos ollaan ihan realistisia niin Tampere on tällä hetkellä siellä kärkipäässä.

Mikä oli paras juttu mitä koit tänä kesänä?

Ihan vaan yömyöhään valvotut kesäillat kavereiden kanssa uiden, tanssien ja nauraen ♥

Mitkä artistit/bändit on tällä hetkellä sun suosikkeja?

- Mulla ei koskaan ole ollut mitään erityistä suosikkia, vaikka hyviä laulajia onkin pilvin pimein. Sanotaanko vaikka nyt kuitenkin yks niistä tän hetken kuunnelluimmista taitavat olla kaikki Vain Elämää ohjelmassa olleet.

Millainen on lempipastasi?

- Mun lempipastaan kuuluu ehdottomasti kana ja pastamakaronit. Lisäksi jokin kerma tai muu vastaava kastike, mausteet oman maun mukaan - välillä milloin mitäkin. Sekaan vielä fetaa, nams!

Mikä on lempi nettisivusi?

- Mulla ei oikeastaan ole mitään suosikkinettivua, seikkailen milloin missäkin. Käytän kuitenkin (jos konetta tarkoitetaan) eniten bloggeria sekä facebookia - päivittääkseni blogin fb-sivuja tai lukiessani uutisia sen kautta. Kännykällä taas aktiivisessa käytössä ovat snapchat ja instagram (ne taitavat kuitenkin mennä ennemminkin sinne sovellus-osastolle).MUUT


Mikä piristää syksyn pimeitä iltoja?

- kynttilät, netflix, ruoka ja poikaystävän viereen käpertyminen ♥

Voisitko tehdä joskus meikkivideon?

- En meikkaa mitenkään erikoisesti, että siitä sen kummempaa videota saisi, mutta laitetaan harkintaan :)

Pelaatko PokémonGo:ta?

- En :D en ymmärrä koko pelistä muuta kuin, että niitä pokemoneja jahdataan ympäri kyliä :'D

Mitkä ovat suurimpia unelmiasi?

- Matkustella paljon, elää onnellisena ja terveenä - samaa toivon läheisille, valmistua mieluiseen ammattiin. Näitä ihan perusasioita, mutta mulle tärkeitä.

Mikä on unelma autosi?

- Hmm nyt tuli paha :D ei mulla koskaan oo sen kummemmin ollut mitään unelma-autoa, mutta mikäs tossa poikaystävän mersulla ajellessa. Sellasta varmaan sitten joskus.

Miten sinun tyylisi on muuttunut viimeisten parin vuoden aikana?

- Omasta mielestäni huomattavasti parempaan suuntaan. Värimaailma on muuttunut vaaleaan, tummaan ja harmaaseen. Rakastan neuleita syksyisin ja talvisin, kesällä taas käytän mekkoja ja hameita aiempaa paria vuotta enemmän. Vaikka en olekaan mikään expertti yhdistelemään erilaisia asukokonaisuuksia, pidän silti omasta tyylistäni.

Mikä sinusta on syyspukeutumisessa parasta?

- Lämpöiset ja paksut neuleet, nahkatakki, isot kaulahuivit :D

Jos saisit matkustaa nyt jonnekin lämpimään, niin minne lähtisit?

- Luultavasti jonnekin Kanariansaarista. Matkailusta ja siihen liittyvistä suunnitelmista tulen kertomaan teille enemmän erillisessä postauksessa piakkoin, pysykää kuulolla ;)

Odotatko jo innolla joulua?

- Joo ja en. En nimittäin ole koskaan ollut talvi-ihmisiä ja tästä syystä en odota sitä kovinkaan innoissani. Joulun ollessa melkein käsillä alan innostua asiasta enemmän, varsinkin silloin kun ruvetaan hamstraamaan muille joululahjoja.

Haluatko joskus tulevaisuudessa mennä naimisiin?

- Haluan, mutta sillä ei ole vielä mikään kiire.

Mikä on viimeisin asia jonka googlasit?

- ohje lettutaikinan tekoon.

Seurusteletko?

- Kyllä ♥


Aurinkoista sunnuntaita just sulle!♥XX -S

1 kommentti:

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥