5. joulukuuta 2016

JOULUKSI ULKOMAILLE

Mainitsinkin teille ohimennen aiemmin meidän varanneen poikaystävän kanssa loma joulukuulle, mutta ajankohtaa ja paikkaa en vielä paljastanut. Tässä se kuitenkin tulee, sillä me varattiin viikon loma Malediiveille jouluksi. Lähtö on tuolloin 19.12 ja takaisin Suomessa ollaan 26.12. Perhe ja kaverit ovat ihmetelleet kuinka voin lähteä jouluksi pois, mutta olen aina haaveillut viettäväni joulun ulkomailla ja halunnut nähdä millaista se olisi jossain muualla kuin Suomessa ja nyt kun siihen vihdoin koitti mahdollisuus niin miksi jättää se käyttämättä, eikö?

Me yövytään Sun Island Resort nimisessä hotellissa ja kuvissa näkyvä saari on kokonaan Sun Island Resortia. Malediiveille kuuluu monta saarta ja yleensä koko saari on yhden hotellin käytössä. Ne ovat suht pieniä, mutta uskon meidän osaavan hyödyntää niinkin pientä saarta oikein mukavasti tuon viikon aikana. Varattiin kuvissa näkyvä Water Bungalow, jossa meillä on oma terassi jolta päästään suoraan uimaan. Malediivit ovat kallis paikka ja siksi all inclusive oli kaikista fiksuin valinta, sillä silloin meille kuuluu kaikki ruokailut tuohon samaan hintaan ja muuta kivaa pientä aktiviteettia - normaalisti ruokailukerta/henkilö saisi maksaa itsensä kipeäksi. 

Tilattiin snorkkelit ja ne saapuivat noin viikko sitten. Halutaan tutustua paikkaan ihan oma-aloitteisesti ja välttää yhteisiä retkiä, sillä me uskotaan että päästään näin näkemään paikkoja enemmän ja juuri niitä paikkoja joita halutaankin, sillä normaalisti yhteiset retket ovat hyvin ajallisesti rajoitettuja. Me lennetään ensin muutama tunti helsingistä istanbuliin ja siellä parin tunnin odottelun jälkeen hypätään koneeseen ja jatketaan malediiveille. Hirvittää jo valmiiksi 14 tunnin lennot, mutta silti maltan tuskin odottaa! Itse Malediivien lentokentältä meillä on vielä erillinen kuljetus omalle saarellemme. 
Matka me varattiin Tjären sivuilta .

Vielä olisi pari asiaa hoitamatta, mutta suurimmaksi osaksi asiat matkaa varten ovat jo valmiina ja niin oltas mekin!


Kuvat tjäreborg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥