14. joulukuuta 2016

UUTENA VUOTENA UUTEEN KOTIIN


Mä olen viimeisen kuluneen vuoden aikana aika ajoittain miettinyt omilleen muuttoa, mutta suurimmaksi osaksi se on kariutunut kesken olevan koulun takia. Lopuillaan oleva lukio ja työt eivät tähän ajankohtaan kuulosta siltä houkuttelevimmalta vaihtoehdolta, sillä työmäärää pelkän lukion kanssa olisi vaikka muille jakaa. Lukio on edelleen kesken, mutta tilanteisiin on tullut muutosta. Me ollaan Miron kanssa seurusteltu nyt noin 3,5 kk ja yhteenmuutosta on ollut puhetta jo pidemmän aikaa. Alussa katseltiin asuntoja vähän sillä silmällä, että sitten kun saan kouluni loppuun niin voitaisiin muuttaa. Lopulta katseltiin asuntoja lähes päivittäin ja tultiin siihen tulokseen, että voitaisiin me muuttaa jo vuoden vaihteen jälkeen. Tämä itse asiassa helpottaa mun koulumatkaani, sillä kipaisen tulevalta kämpältä kouluun muutamassa minuutissa.

Jo alusta alkaen meille oli aika selvää minne me halutaan muuttaa. Vaikka katseltiinkin monia vaihtoehtoisia kämppiä, kulki se yksi ja tietty kärjessä koko ajan ja loppupelissä siitä ennakkosuosikista tulee meidän koti. Kämppä vapautui jo joulukuun alussa, mutta tulevan matkan ja muun takia ajoitetaan muutto heti uudenvuodenpäivälle. Matkan jälkeen mulla on vielä kaksi viikkoa lomaa ja hyvin aikaa pakkailla kamoja kotikotoa ja laittaa uutta kämppää meidän näköiseksi. Onneksi meidän maku sisustuksen suhteen on aika samanlainen, joka helpottaa tavaroiden hankintaa.
Uusi sänky, joka ostettiin Black Fridayn aikaan, odottelee meillä paketissa uuteen kotiin pääsyä. Samalla shoppailtiin tuplapeitto ja uudet lakanat. Meidän vanhan ruokapöydän saan kotikotoa, jotta päästään alkuun. Loppuja juttuja hommataan pikkuhiljaa, mutta helpottaa kun kaikkea ei tarvitse uutena ostaa. Kuitenkin jonkinlaista listaa puuttuvista asioista ja tavaroista täytyisi alkaa kokoamaan ja rastittaa sitä mukaa kun niitä saadaan hommattua.Aika paljon on vielä tehtävää, mutta hiljaa hyvä tulee. Kunhan saadaan paikkoja kuntoon, niin kiinnostaisiko teitä pieni kurkistus meidän asuntoon?

2 kommenttia:

  1. Oi kun kuulostaa kivalta! Onnea teille uuteen kotiin kunhan sinne muutatte :) Olisi kiva nähdä silloin sisustuspostausta.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥