9. tammikuuta 2017

7 + 2 OUTOA FAKTAA MUSTA

Multa toivottiin outoja faktoja ja tässä niitä nyt olis!
 

1. Meidän äiti kutsui verilettuja mustiksi pinaattiletuiksi kun oltiin mun veljen kanssa pieniä - ja sillä nimellä kutsun niitä edelleen - koska muuten ei oltais niitä syöty.

2. Jos oon saanut vaikka 40€ käteisenä lahjaksi ja mahdollisuus olisi käyttää ne shoppailuun - en raaski. Mutta jos mulla on sama summa jollakin lahjakortilla, on sen käyttäminen paljon helpompaa, koska tiedän että se summa on käytettävä juuri siihen liikkeeseen.

3. En voi poistua kotoa ilman kännykkää, lompakkoa, avaimia, kuulokkeita ja laturia. Se lisäksi pyrin lataamaan kännykän akun aina 100% ennen lähtöä.

4. En tykkää lämpöisestä suolakurkusta, se on hyvää tuoreeltaan ruisleivän päällä, mutta hamppareista pyydän jättämään sen aina pois.

5. En käytä juuri koskaan aurinkolaseja - varsinkaan silloin kun otan aurinkoa. Mun kasvoihin tarttuu muutenkin huonosti aurinko, mutta silti en halua pesukarhun näköistä naamaa, jos edes pienetkin auringonsäteet juuri silloin sattuisivat tarttumaan.

6. Tästä me kiistellään kotona usein leipää tehdessä, koska mun mielestä ensin tulee kinkku ja sitten juusto - jolloin juusto jää päällimmäiseksi, kun taas toinen osapuoli on sitä mieltä että ensin juusto ja sitten kinkku. Mun mielestä jos kinkku jää päälle, tulee käsistä inhottavan rasvaiset tai kosteat, sillä kinkun pinta on juustoa liukkaampi.

7. Tarkistan monesti herätystä laittaessani että kellonaika on varmasti oikea ja taas toistuvasti myös sen, että kännykkä on varmasti äänetön.

8. En syö paljoa suklaata, sillä yhden palan jälkeen mua alkaa janottaa niin paljon, että joudun juomaan lasin jääkylmää vettä.

9. En koskaan tykkää kirjoittaa blogitekstiä niin, että joku seisoo mun selän takana tai edes vieressä. Musta on jotenkin häiritsevää, jos joku lukee samaan aikaan kun kirjoitan. Sen lisäksi en anna Miron lukea mun blogia mun ollessa läsnä, vain silloin kun olen muualla.

4 kommenttia:

 1. Apua toi ensimmäinen on hauska! Meilläkin olisi varmasti pienempänä toiminut toi. :-D ja kolmonen ei oo ollenkaa outo fakta. Mulla ainakin ihan sama. Niitä tarvii jatkuvasti! Myös 4, 7 ja 9 pätee muhun! :-) Ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh hauska kuulla että muillakin samoja outoja tapoja, en oo yksin näiden kanssa :'D Kiitos paljon!:)

   Poista
 2. Hauska tää postaus :D! Täällä toinen joka ei yhtään tykkää suolakurkuista hamppareiden välissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Haha se on kyllä järkyttävän makuista !!:'D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥