5. tammikuuta 2017

EPÄSUOSITUT MIELIPITEET

Vihdoin sain aikaisiksi viimeistellä tämän luonnoksissa jo kauan lojuneen postauksen - vaikka aihe olikin enemmän 2016 juttu, mutta haittaako se? Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Ensimmäisen kerran lueskelin näitä niin sanottuja epäsuosittuja mielipiteitä Jonnamaista blogista ja olivat ne sen verran hauskaa luettavaa, joten sain itsekin inspiraatiota toteuttaa. Joitakin yhtäläisyyksiäkin Jonnan kanssa löytyi. Millaisia niin sanottuja epäsuosittuja mielipiteitä teiltä löytyy? Entä oletteko samaa vai eri mieltä kanssani seuraavista?


- Avokadoa leivänpäälle. Olen joskus laittanut avokadoa smoothieen ja siinä se menee, sillä sen maku ei pääse maistumaan liian selvästi läpi. Kerran erehdyksissäni menin maistamaan tuoreeltaan ja hyi kamala, ei todellakaan mun juttu. Ihmettelenkin kuinka moni laittaa sitä leipänsä päälle.

- Kardashianien perhe. Moni tuntuu tietävän ja seuraavan heidän elämäänsä tarkastikin, mutta mua koko porukka ei voisi vähempää kiinnostaa. En ole katsonut yhtäkään jaksoa koko ohjelmaa, saatika erota siskoksia toisistaan, hyvä jos kaikkia nimiä tiedän.

- En ymmärrä miksi huulia täytyy meikata isommaksi maalaamalla huulipunaa huulten yli. Eikö olisi paljon nätimpää korostaa huuliaan sirosti - sellaisenaan kuin ne ovat, eikä tehdä niistä niin muhkean näköisiä?

- Lentokoneessa nukkuminen on täysin mahdotonta. En ymmärrä ihmisiä, jotka väittävät nukkuvansa koko lentomatkan ongelmitta. Itselleni yrityksestä jäljelle jää vain suunnaton väsymys, viiltävä selkäkipu ja jumiutunut niska.

- Mikään makea ei sovi aamupalaksi. Ranskan ja Maledivien reissulla päivittelin useaan otteeseen, kuinka paikalliset kykenevät syömään suklaisia croissantteja ja leivonnaisia heti aamusta? Leipää, kahvia ja hedelmiä tänne kiitos.

- Pokemon Go - aivan turha peli. Ymmärsin suurin piirtein pelin idean, mutta mielestäni sen hypettäminen meni ihan ylitse. Ihmiset ryntäilivät paikasta toiseen ja unohtivat muun liikenteen - niin uppoutuneina pokemoneja jahdattiin. Itse en ladannut koko peliä ja aion pysyä siitä erossa jatkossakin.

- Liialliset julkiset hellyydenosoitukset ällöttävät. Kädestä pitäminen ja muutama pusu eivät ole pahitteeksi - niin mekin tehdään, mutta julkinen lääppiminen inhottaa. Jätetään se kotiin neljän seinän sisälle, eikö?

- Unimaskit ovat täysin turhia. Kuka sellaisen kanssa ylipäänsä kykenee nukkumaan?

7 kommenttia:

 1. Avokado leivän päällä ei oo miunkaan juttu, kerran maistoin ja oli muuten eka ja vika kerta :D

  VastaaPoista
 2. Avokado maistuu mun mielestä pahalle ja se koostumus... ihan kamalaa :-D Tällaisia postauksia on aina kiva lukea!

  http://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihan sairaan kiva tää postaus! :D Pitänee ottaa itsekin toteuttaakseen tämä :) Tykkään muutenkin paljon sun tyylistäs ja koko blogista. :) ♥

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos!:) Teeppä ihmeessä niin käyn kurkkaamassa sun versios!;D
   Kiitos paljon :)♥ Hyvää uutta vuotta!

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥