16. tammikuuta 2017

IN & OUT


Kivaa maanantaita tyypit! Mietin pitkään, minkälaista postaussarjaa aloittelisin tänne blogin puolelle kirjoittelemaan ja muutamia IN&OUT -postauksia satunnaisista blogeista lukeneena, vaikutti idea omasta mielestäni hauskalta. Tottakai näihin tulee törmäämään muuallakin, mutta jokaisella varmasti kuitenkin eri mielipiteet eri tyyleistä. Vietinkin taas aamutunnin selaillen pinterestiä ja kokosin teille muutaman oman suosikkini ja ei niin suosikkini. Muistakaa että nämä ovat vain mun mielipiteitä. Olisi hauska kuulla, oletteko kanssani samaa vai eri mieltä näistä ja saako IN&OUT -postaukset teiltä peukkua ylös vai alas!


IN


YLI POLVEN SAAPPAAT

Yli polven saappaat ovat musta tyylikkäät ne sopivat yhteen monen asukokonaisuuden kanssa. Olen himoinnut kyseisiä kenkiä jo pitkään - mutta ne eivät ole löytäneet tietään vielä mun vaatekaappiin asti. Yksiä lemppariyhdistelmiä näiden kanssa ovat juurikin kuvissa näkyvät pitkät takit, vähän pidemmät ja paksummat neulepaidat ja lyhyemmät hameet, muun muassa farkkuhameet.


PITKÄT TAKIT 

Pitkät takit eivät suinkaan aina ole olleet mieleeni, mutta nykyään - nahkatakkia lukuunottamatta - melkein kaikki takkini ovat pitkää mallia. Sen lisäksi että ne ovat tyylikkäitä, niitä löytyy niin viileille kuin lämpöisillekin ilmoille. Mun suosikeiksi pääsevät vieläpä ne harmaat, mustat ja vaaleat yksilöt.OUT


PÖRRÖTAKIT & -LIIVIT

Pörrötakkeja tuntuu tulevan tänä päivänä vastaan yhdellä jos toisella. En tiedä mikä näissä ei iske, mutta kun eivät niin eivät. Ainakin yksi syy on niiden massiivisuus. En ole koskaan fanittanut niin sanotusti näin massiivista takkia. Ehkä toinen syy siihen, miksi nämä eivät miellytä silmääni ovat itse pörröisyys. Oma tyylini on hillitty, eikä vaatekaapistani löydy yhtään tämän tapaista vaatetta. Ovathan ne varmasti lämpöisiä ja tyylikkäitä, mutta ei minun makuuni.


BOYFRIEND FARKUT

Ei ei ei...ihan aluksi - ne eivät sovi malliltaan mun jalkaan, vaan näyttävät pussihousuilta. Muutenkin mun mielestä näistä tulee semmoinen mummovaikutelma. Okei, saahan niitä yhdisteltyä eri asukokonaisuuksiin ja vieläpä aika moneenkin, mutta tyylikkyys niistä on omasta mielestäni kaukana. Farkkujen tulee istua kunnolla ja näyttää samalla hyvältä.


Mitä piditte? Ollaanko samaa mieltä mistään?

6 kommenttia:

 1. Ylipolvensaappaat on niiiin rakkautta! Ja mä kans inhoan noita boyfriend-farkkuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva postaus! Itekkään en ymmärrä noiden karvatakkien hehkutusta, ei oikein iske muhun :D
   http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

   Poista
  2. Kiitos paljon:) Niimpä :D!

   Poista
 2. Ei voitas olla kavereita koska mun kaapista löytyy jokasta :(

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥