22. tammikuuta 2017

MY FAVORITES X 6


Tulppaanit, Kylie Jennerin huulipuna, Chanelin tuoksu, uudet Ginan juoksu-/treenihousut, kynttilät ja H&M;n perus harmaa paita poololla ja avonaisella dekolteella - näistä ovat muodostuneet mun tän hetkiset lempparit.

Näin varsinkin talviaikaan tykkään korostaa huulia erivärisillä huulipunilla ja tästä Kylie Jennerin rusehtavan sävyisestä punasta on tullut tämän hetkinen suosikki. Sen nopea kuivuminen, tahmattomuus ja loistava kestävyys takaavat nätit huulet koko päiväksi. Niin kuin tavallisia huulipunia, ei tätä tarvitse olla lisäämässä tai korjailemassa jatkuvasti - tykkään!


Tulppaanit ja kynttilät ovat myös talven kohokohtia. Vaikka kukkakimput ovat nättejä siistissä kodissa pitkin vuotta, ovat varsinkin tulppaanit mun suosikkeja tähän aikaan vuodesta - erityisesti valkoisena.

Tämän lisäksi olen meillä aktiivinen kynttilöiden polttaja pimeään aikaan vuodesta ja valehtelematta olen tämän tammikuun aikana saanut poltettua ainakin kaksi pakettia tuikkuja ja varmaan 4 (!!) isompaa kynttilää. Muita innokkaita kynttilöiden polttajia siellä ruutujen toisella puolella?:'D


Harvoin annan nykyään itseni shoppailla mitään, mutta en voinut jättää tuota paitaa muuten vain nopealla pyörähdämpä nyt kaupoilla -kierroksellani. Sen poolokaulus ja avonainen dekoltee, muuten yhdistettynä yhteen vaatekaapissani vallitsevimpaan väriin - harmaaseen - tekee siitä samalla tyylikkään mutta simppelin.

Annoin myös itselleni luvan hankkia kauan himoitsemani uudet treenihousut Gina Tricotista synttärilahjaksi. Niiden joustavan kankaan puolesta ne istuvat päälle kuin valetut.

Jo varmaan puolen vuoden ajan uutena suosikkina hajuvesien joukossa toimii Chanel. Olen todella huono vaihtamaan hajuvettä tai merkkiä hyvän sattuessa kohdalle, mutta tämän kanssa oli tehtävä poikkeus. Suosin nimittäin ennen Puman keltaista tuoksua, mutta tuotteen valmistus lopetettiin, joten uutta oli metsästettävä tilalle. Ei yhtään huonompi vaihtoehto tämäkään.


Mitä mieltä olette tämän hetken suosikeistani?

ps. vielä on aikaa käydä linkkailemassa blogeja tänne !

4 kommenttia:

 1. Mikä sävy toi puna on? :)

  VastaaPoista
 2. Noi tulppaanit on kyllä ihania! Hyvä että törmäsin tähän sun postaukseen, pitäis ostaa omaan asuntoon vähän lisää kasveja ja kukkia niin tulis varmaan pirteempi olo, vaikka kevääseen onkin vielä aikaa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ♥! Kiva kuulla et sullekin iski kukkainspis, ne piristää kummasti kotia:)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥