20. tammikuuta 2017

MY WEEKEND PLANS

Vihdoin perjantai! Tosin mulla koko viikko on mennyt kotona maatessa - voimattomana ja kuumeisen tuntuisena, eli sikälimikäli tämä päivä tuntuu samalta kuin kaikki edellisetkin. Tosin huomenna ei ole huolta siitä, että jää taas yksi päivä koulusta väliin ja kasa tehtäviä tulvii ikkunoista ja ovista. 

Asiasta kolmanteen. Mun ikämittariin kilahti eilen luku 19 ja pakko ihmetellä että mihin tää aika menee. Meillä oli tästä syystä tarkoituksena juhlistaa muutaman kaverin kanssa mun synttäreitä, mutta yhdellä jos toisella tuli yllättävää menoa, joten jätettiin pirskeet sikseen. Tanjan kanssa kuitenkin sovittiin viettävämme pientä tyttöjen iltaa - viime kerrasta tuntuu olevan jo ikisuus - hyvän viinin, pakastepizzan ja leffamaratonin kera. Ei mitään sen ihmeempää, kunhan nautitaan. Mikään sen ihmeellisempi juhliminen ei meitä kumpaakaan houkutellut tänä viikonloppuna joten päätettiin pysyä ihan vain vilttien alla täällä meillä. 


Huomenna sitten tarkoituksena olisi puuhailla porukalla jotain kivaa - kun saan mironkin takaisin kotiin - ja päätin varata meille keilaradan hohtokeilaukseen. Saas nähdä jos keksitään vielä jotain muuta mukavaa. Nyt kuitenkin ihanaa perjantaita! Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥