5. helmikuuta 2017

53 NELIÖTÄ MAALAISROMANTTISUUTTA

Okei, en sitten malttanutkaan olla esittelemättä loppujakin meidän kodista makuuhuoneen esittelyn aloitettuani. Täällä on tosiaan olohuone vielä vaiheessa, sillä telkkaritaso puuttuu - niin myös itse telkkarikin. Me nimittäin raahattiin Miron telkkari makkariin, sillä todettiin sillä olevan käyttöä enemmän siellä tällä hetkellä. Sohvana meillä toimii mun vanha sänky, mutta tyyliltään sen ollessa sohvamainen, menee se hyvin sohvan korvikkeena ennen kuin saadaan uusi hommattua. Mulla on myös ideaa meidän olohuoneen pöytää varten, mutta siitä sitten lähempänä lisää. Sen lisäksi mulla olisi haaveena uudistaa meidän keittiöpöytää - maalata valkoiset osat uudestaan valkoiseksi ja puunväristä osaa aion tummentaa. Tuskin maltan odottaa, että pääsen näiden projektien kimppuun!

Kaikki kalusteet meillä on joko meiltä kotikotoa tai Mirolta. Hyvä tuuri siinä suhteessa, ettei tarvinnut hommata kuin uusi sänky. Tyyliltään sisustus meillä on aika vaalean ja tumman sekoitusta - häivähdys vanhaa. Sellainen maalaisromanttinen niin kuin mulle kerran sanottiin. En ollut ennen ajatellut asiaa niin, mutta niinhän tämä taitaa vähän olla - sellainen maalaisromanttinen. Tulee jokseenkin varmaan kotikotoa, jossa meillä oli yhdistettynä uutta ja vanhaa sopivaan sävyyn. Mitä mieltä te ootte tämän hetken sisustuksesta? Päivitystä tulossa varmasti, kunhan saadaan kaikki vihdoin paikoilleen.

Ihanaa lauantaita ♥ ja hei, muistakaa käydä heittämässä kysymyksiä tänne.


2 kommenttia:

 1. Maalaisromanttinen kuvaa kyllä erinomaisesti teidän sisustusta ♥ Mukavia yksityiskohtia ja kaikki sopivat sävyiltään täydellisesti yhteen :) Sisustusprojekteista olisi kiva lukea enemmänkin niiden edetessä ;)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla että meidän sisustus miellyttää:)<3 Tulevista sisustusprojekteista ehdottomasti tulossa lisää, kunhan saan ne aluilleen ;)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥