22. helmikuuta 2017

HELLO MY NEW ROSE GOLD PHONE

Pitkien pohdintojen jälkeen tulin siihen tulokseen viikko sitten, että hankin itselleni vihdoin uuden kännykän. Kysyin teiltä käyttökokemuksia aiemmin Iphone6s :tä sekä keskustelin veljeni ja Miron kanssa asiasta. Kävin viikko sitten muutenkin Elisalla hoitamassa liittymäasioita ja päätettiin laittaa samalla uusi kännykkä tilaukseen. 

Toimitusaika oli 1-2 päivään, mutta tuote kilahti postiin jo heti seuraavana päivänä. Innoissani Englannin yo-kuuntelun jälkeen kipittelin postiin tätä hakemaan. Täytyy myöntää, etten voisi olla tyytyväisempi päätökseeni hankkia juuri tämä puhelin. Sen lisäksi että pidän Iphonen helppokäyttöisyydestä ja IOS -käyttöjärjestelmästä, oli Iphone hyvä valinta Imessage viestien suhteen. Käytän suurimmaksi osaksi whatsappia, mutta perheen kesken viestittely tapahtuu usein Imessagen välityksellä. 

Repäisimpä vielä oikein värinkin suhteen, sillä tavallisesti mulla näkee joko valkoisen tai harmaan kännykän koristamassa kättä, joten tämä ruusukulta oli hyvä valinta ja tuo kivaa vaihtelua. Eihän tämäkään halvimmasta päästä ollut ja jaksan edelleenkin ihmetellä 6 ja 6s:n kovia hintoja, vaikka 7 on jo ilmestynyt...mutta ei siitä sen enempää.
Kiinnostaisiko teitä kuulla myöhemmin käyttökokemuksia kunhan vähän aikaa pelailen tämän kanssa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥