24. helmikuuta 2017

IN&OUT PT.2

Tässä tulisi viime kuussa aloitetun IN&OUT -postaussarjan toinen osa. Katselukertojen mukaan tämä oli yksi luetuimmista eikä ainakaan peukkua alaspäin suoranaisesti näytetty, joten jatketaan.


Off the shoulders


Pidän näistä off the shoulder vaatteista niin paidoissa kuin mekkojen muodossa. Täytyisi käydä kotiuttamassa kumpikin versio kevään tullessa omaankin vaatekaappiin.

Kylie Kosmetics


Kylien Kosmetics tuotteisiin tutustuin viime syksynä kun kaverin kanssa tehtiin kimppatilaus huulipunista. Erityisesti mattapunat ovat päässeet suosiooni. Pidän siitä, että ne kestävät huulilla pitkään, eikä päivän mittaan juurikaan tarvitse lisäillä.


Verkkosukkahousut


Verkkosukkikset ovat nousseet nopeasti tämän vuoden alussa muotiin. Niillä saa luotua ilmettä muun muassa revittyjen farkkujen alle puettuna, mutta itselläni en vain voisi tällaisia kuvitella..ei ei.

Leveät hihat


Leveät hihat - ei. Näistä tulee mieleen ne lapsuusajat, jolloin mulla ainakin paitojen hihat olivat löysemmät ja leveämmät. Enää en viihtyisi ihan jo siitä syystä, että miten ihmeessä näiden kanssa syödään?:'DOllaanko samaa vai eri mieltä tällä kertaa? Kivaa viikonloppua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥