13. helmikuuta 2017

KOKEMUKSET IPHONE 6S?Huomenta! Mä olen pitkään suunnitellut uuden kännykän hankintaa, sillä mun vanha Iphone 5 alkaa näyttämään jo vanhuuden merkkejä. Puhelin on muutaman vuoden vanha, vaikka itselläni käytössä ollut viimeisen vuoden. Akkukin on kertaalleen uusittu. Nyt vikoja alkaa löytymään jo muualtakin kuin akun kestosta enkä tästä syystä viitsi lähteä toistamiseen akkua uusimaan. SIM-kortin paikka vetelee ilmeisesti viimeisiään, sillä kännykkä herjaa usein ettei SIM-korttia ole asennettu tai se on virheellinen. Herjaaminen ei johdu itse kortista vaan korttipaikasta. Sen lisäksi kännykkä ottaa välillä huonosti kosketusta.

Olen suunnitellut nyt jonkin aikaa ostavani Iphone 6s. Haluan pysyttäytyä samassa merkissä, sillä pidän IOS -järjestelmästä ja Iphonen helppokäyttöisyydestä. Värit kännyköissä ovat seilanneet valkoisen ja vaalean harmaan väliä, joten ajattelin kerrankin räväyttää ja kokeilla vaihteeksi jotain muuta - ruusukultaa.

Haluaisinkin kysyä, onko teillä kokemuksia juuri tästä 6s:stä? Aluksi pidin kokoa suurena, verrattuna nykyiseen, mutta monet ovat sanoneet sen sopivan hyvin käteen. Kameran laatu siinä ainakin on hyvä, joten kuvia tulisi varmasti räpsittyä nykyistä enemmän myös puhelimella. Mutta, kertokaa jos teillä on kyseisestä puhelimesta käyttökokemuksia!

Mä lähden nyt keittelemään kahvia ja sen jälkeen pyörähtämään koululla penkkarijuttujen merkeissä. Kivaa maanantaita just sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥