1. helmikuuta 2017

MORNING ROUTINES

7.00 pärähtää herätys soimaan - onneksi se on Miron, sillä mulla on tänään vapaapäivä koulusta. Jatkan osittain unta, mutta käperryn hetkeksi toisen kainaloon ennen kuin hänen tarvitsee lähteä töihin. Miron lähdettyä pyörin hetken sängyssä, mutten kumminkaan enää saa unta vaan alan lueskelemaan kännykällä muiden uusia postauksia ja selailemaan yöllä tulleita snäpejä sekä kahlaan myös instagramin läpi.
 
Uni ei millään meinaa enää tulla. Avaan kaihtimet, jotta jos nukahdan, herään kaihtimien välistä kajastavaan valoon virkeänä - ainakin toivottavasti. En saanut enää unesta kiinni, joten avasin telkkarin ja katselin netflixistä leffaa. 10.00 soi mun oma herätys, jolloin pakotan itseni ylös.
 

Kävelen suoraan keittiöön ja otan ison lasin vettä. Olen aina ollut tosi huono juomaan vettä päivittäin, joten nyt olen yrittänyt ottaa siitä joka aamuista tapaa. Laitan samalla kahvin tippumaan, spotifysta musiikit soimaan ja alan valmistaa aamupalaa. Mun tarvitsee saada joka aamu kuppi kahvia, sillä muuten päivällä päätäni alkaa särkeä.

Olen lähes joka aamu parin viikon ajan paistanut itselleni aamupalaksi niin arkena kuin viikonloppunakin kananmunaa leivän päälle, joten tänään kokeilin vaihteeksi rahkaa, mysliä ja banaania. Peukku sille!


Aamupalan jälkeen suuntaan suihkuun, hiustenlaittoon ja meikkaamaan, sillä meillä on sovittu treffit Eltsun kanssa puoli yhdeksi. Tarkoituksena on käydä testaamassa Kafe Silmun raakakakut. Meistä kumpikaan ei ole niitä aiemmin maistanut, mutta olen kuullut niistä niin paljon kehuja, että meidän on aivan pakko päästä testaamaan niitä.

12.00 mä olen valmis. Vaatteet niskaan ja menoksi.


Tältä näytti mun tämä aamu. Kiinnostaisiko teitä muuten postaus mun arkimeikistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥