21. helmikuuta 2017

NÄIN MÄ VASTASIN

Terkkuja sängyn pohjalta. Tulin eilen illalla kuumeeseen, joten jouduin tänään perumaan yhdet kuvaustreffit myöhemmälle ajankohdalle. Tässä olisi kuitenkin vastauksia teidän laittamiinne kysymyksiin, olkaas hyvät.


Lempiruokasi?

- Kana ja kalaruuat ja tottakai pizza.

Kaupunki, jossa haluaisit asua? 

- Mulla ei ole erityistä hinkua pois Lappeenrannasta, sillä tykkään tästä paikkana. Mutta jos johonkin täältä opiskeluiden perässä tai muuten vain muutan, se on Tampere.

Oletko koskaan miettinyt videoiden tekemistä blogiin/pelkästään youtubeen?

- On mulla joskus käynyt mielessä videoiden julkaiseminen blogiin, mutta pelkästään Youtubeen ei. En osaa sanoa miksi kynnys videoiden tekemiseen on niin suuri, mutta siinä syytä miksei täällä niitä aiemmin ole nähty.

Miten tutustuitte poikaystäväsi kanssa?

- Tää on hauska, ihan snapchatissa. Oon aika tarkka siinä, ketä hyväksyn snapchatissa ja ketä en. Miron kohdalla kävi tuuria ;)

Missä näet itsesi 5 vuoden päästä?

- Opiskelemassa tai pian valmistumassa haluamaani ammattiin, asutaan luultavasti jo ihan omassa asunnossa. Ollaan myös haaveiltu koirasta, mutta katsotaan onko se ajankohtaista vielä viiden vuoden päästä vai myöhemmin.

Lempi lapsuudenelokuva tai tv sarja?

- Teletapit! 


Miltä tuntuu asua ihan omassa asunnossa?

- Ihanalta <3 ei sillä, että kotikotona olisi ollut huono olla, vaan ajan tällä takaa sitä, että olen jo viimeisen vuoden pähkäillyt omilleen muuttoa, sillä se on alkanut tuntua hyvältä ja ajankohtaiselta. Onhan täällä se oma rauha ja saa tehdä ja mennä just niin kuin itselle hyvältä tuntuu. 

Oletteko miettineet naimisiin menoa poikaystäväsi kanssa?

- On siitä puhuttu ja kyllä joskus olisi tarkoitus, sitten kun on sen aika :)

Kuulutko kirkkoon?

- Kuulun, mutta se ei näy mun elämässä juuri mitenkään. Pääsin ripille ja jos joskus menen naimisiin, menen kirkossa, mutta muuten siellä ei tule aikaa vietettyä.

Onks sulla ja sun poikaystävällä paljon ikäeroa ja jos on niin näkyykö se mitenkään? 

- Meillä on ikäeroa 3 vuotta, eikä se mun mielestäni näy erityisesti tai merkittävästi missään. Jos jossakin, niin varmaan siinä, että toinen on jo työelämässä ollut pari vuotta kun itse olen vielä koulussa.

Mihin lähdet opiskelemaan, mitkä on sun tulevaisuuden suunnitelmat siltä osin?

- Näillä näkymin tulen pitämään välivuoden lukion loputtua ja toivon sillä aikaa saavani tuntumaa siihen, mitä jatkossa lähden opiskelemaan. Opiskelupaikalla ei niinkään ole väliä, mutta mieluiten toivoisin sen olevan joko Lappeenranta tai Tampere.

Mitä painoarvoa politiikalla on sun elämässä?

- Mua ei politiikka oikeastaan kiinnosta juuri ollenkaan, eikä sillä tästä syystä ole painoarvoa mun elämässä.


Oletko tehnyt jotain, jota jälkikäteen häpesit? Mitä?

- Varmasti on paljonkin asioita, joita jälkikäteen tulee hävettyä. Tällä hetkellä ei kuitenkaan mitään niin erityistä tule mieleen. Otetaan esimerkiksi vaikka se, että sanon joskus asioita joita en tarkoita tulistuessani nollasta sataan ehkä liiankin nopeasti...

Mitä harrastuksia sinulla on?

- Käyn ryhmäliikuntatunneilla ja välillä salilla, sekä kuivien katujen paljastuessa käyn juoksulenkeillä.

Millä kolmella sanalla kuvailisit itseäsi?

- Huolehtiva, sosiaalinen ja elämänhaluinen

Mitkä asiat ärsyttävät sinua?

- Tää voi jonkun mielestä tuntua tyhmältä tai sitten ei, mutta en voi sietää sotkuista keittiötä. Koko asunto näyttää niin sotkuiselta, jos keittiön pöydät ja tasot ovat täynnä likaisia astioita, eih. Mua ärsyttää myös selän takana pahan puhuminen, jos on jotain sanottavaa niin sanottakoon se suoraan eikä puhuta muiden seurassa pahaa.

Parhain tapa rentoutua?

- Musiikin kuuntelu, oma sänky ja Miro vieressä. Näitä hetkiä mä odotan erityisesti viikonlopuilta.

Onko lähiaikoina suunnitelmissa mitään matkaa?

- Lähiaikoina ei, mutta kesäksi kyllä. Kerron siitä lisää lähempänä.


Ihanaa tiistaita just sulle ♥!

4 kommenttia:

 1. Tampere on kyllä ihana kaupunki! Tullut vierailtua siellä usein mummini luona kesäisin. Harkitsin pitkään itsekin sitä opiskelukaupungiksi, mutta nyt näyttää siltä, että hakuni suuntautuu pääkaupunkiseudulle. :)

  Ja sotkuinen keittiö ärsyttää minuakin suuresti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! On tullut itsekin vietettyä kesästä aina muutamia päiviä siellä mein enon vieraana.
   Ei huono valinta tuo pääkaupunkiseutukaan:)!

   Siis se on jotain niin järkyttävää, argh rupeaa aina ärripurrit lentelemään. Varsinkin kun oot just siivonnu ja joku jättää likaset astiat siihen :'D

   Poista
 2. Hyvä postaus ja noi kuvat ovat ihanan rentoja! Oii Teletapit oli niin hyvä sarja :D♡ Toivottavasti paranet pian kuumeesta!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon sulle :) <3 Joo Teletapit oli ihan lemppari!!:D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥