19. helmikuuta 2017

WEEK 6&7

Penkkarit juhlittu ja abiristeilyt risteilty - viime yönä unta noin 14 tuntia. Rankat mutta sitäkin hauskemmat kolme päivää takana. Näin sunnuntain kevennykseksi ajattelin viimeaikaisten puhelinkuvien olevan paikallaan.
 

1. Koti ♥
2. Pakko myöntää niin kuin jo aiemmin sanoin, että osaa se Lappeenrantakin olla kauniina näin talvisaikaan.
3. Äiti soitti mulle yksi päivä ja sanoi että ollaan menossa luistelemaan ja otin sullekin luistimet mukaan. Ei auttanut kuin kiskaista luistimet ensimmäistä kertaa tänä talvena jalkaan ja lähteä järven jäälle.
4. Kolmas kerta toden sanoo. Käytiin Eltsun kanssa vihdoin viimein (kahden aiemman yrityksen epäonnistuessa) testaamassa asukuvien jälkeen Kafe Silmun raakakakut. Peukku niille, ylitti odotukset.


1. Vähän esimakua ensi viikon postauksesta...
2. En voi kyllin hehkuttaa tätä meidän kämppää ♥ aurinkoisina päivinä tää on niin valoisa ja avara. Mutta, kertokaa joku meille pliis, missä täällä on häkkivarastot? Löydetään itsemme joka kerta ovesta kaduille :'D haluisin noi pahvilaatikot jonnekin lojumasta...
3. Alun perin penkkareissa mun piti olla Pikku Myy, mutta en löytänyt mekkoa sille m i s t ä ä n. Mun surkeilla ompelutaidoilla en sitten itse käynyt edes yrittämään... joten olin lumikki.
4. ♥


1. Meidän penkkarilakana 1/3 :D yksi näistä pääsi lehteenkin sanoilla "mitään ei opittu, mutta hauskaa oli". Meidän perheessä oli vitsailtu, että ihan varmasti toi teksti on suoraan mun suusta, mutta kuulkaas tällä kertaa ei ollutkaan ;) (vaikka olisi voinutkin olla).
2. Pitkän päivän jälkeen kipaisin pizzan Rosesta ja niin taidan tehdä tänäänkin.
3&4. :D


Rentoa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥