12. helmikuuta 2017

WHITE&BEIGE

Juuri kun olin kerennyt manata talven ja sen pukeutumisen niin kuinka ollakaan, pääsen pyörtämään puheeni. Kaunis auringonpaiste, kimaltava hanki ja hentoja lumihiutaleita - kuin talven ihmemaa. Kaivoin kaapista jopa vähällä käytöllä olleen äidin vanhan villakangastakin, jonka joskus kirppiskamoista nappasin talteen. Vierastin takin kauluksessa olevaa röyhelöä, mutta sen saa oikein kätevästi tarpeen tullen piiloon huivilla.

Vaikka pukeutuminen talvella ja varsinkin nyt helmikuun aikaan tuntuu yksitoikkoiselta - kuvissa pyörivät samat neuleet, takit, huivit, pipot ja kengät, niin jo pelkällä taustalla voi olla suuri vaikutus asujen uudelleen esilletuontiin. Ja niinkin pieni asia, kuin takin vaihtaminen, toi kuviin huomattavasti uutta ilmettä. Mulla oli erityisen hyvä fiilis muutenkin kuvienottohetkellä ja se varmasti välittyy näiden kautta. Pitkästä aikaa oli sellainen fiilis kuvia läpikäydessä, että on hankala valita parhaat, jottei tule tungettua montaa kymmentä samaan postaukseen, sillä mä tykkään näistä kovasti! Samoin myös asusta - toi takki on oikeastaan tosi jees!

Ihanaa sunnuntaita me lähdetään tonne hankeen frisbeegolfaamaan ja sen jälkeen äitille syömään.xx -S

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kuvia :)

  Ja oon ihan samaa mieltä noista asukuvien taustoista. Niillä saa niiiiiin paljon mielenkiintoisempia kuvia kun vaikka kaupan parkkipaikalla nopeasti asusta räpätyillä kuvilla :) itsekin koitan panostaa asukuvissa myös juuri tuohon miljööseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)!!

   Nimenomaan, kyllä mieluummin itsekin valitsen taustalle jonkin kauniin maiseman tai vaalean seinän kuin parkkipaikkojen eriväriset likaiset autot, heh :)

   Poista
 2. Aivan älyttömän kauniit kuvat ♥ Ihana talven ihmemaa ja kauniin rauhallinen tausta :) Mun mielestä parhaimmat kuvauspaikat löytyvätkin aina luonnon keskeltä, koska usein se on sellainen rauhallinen ja 'pysyvä' :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla, kiitos ♥ Näin on ja varsinkin näin talvella, kun puiden oksat ovat lumen peitossa ja auringon säteet saavat lumen kimaltelemaan - ihanaa!:) Suomen luonto on jotain niin kaunista!

   Poista
 3. Kivoi kuvii mut mobiiliversio ei toimi sun blogissa oikee ni sen jos vois muokata? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Hei hyvä kun sanoit. Omalla kännykällä aiemmin kokeilin ja näytti toimivan hyvin mutta kattelen uudelleen ja laittelen sen kuntoon :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥