29. maaliskuuta 2017

14 X TUNNUSTUS

Hankin mun suosikkisarjat aina DVD:lle, vaikka ne olisivat nähtävillä ilmaiseksi netissä.

Olen todella huono syömään särkylääkkeitä. Pitkitän niiden ottamista niin pitkälle kunnes kipu on jo niin kova, ettei muita vaihtoehtoja ole.

Suurin paheeni ja heikkouteni ovat juustopallerot - se on menoa jos niitä on näkyvillä.

En omista itselaukaisinta, joten käytän kameran 10 sekunnin laukaisinta, jonka nappaan päälle selfietikun avulla. Tällöin kamera tarkentaa kuvaan myös minut taustan lisäksi :'D
 

Ripustan pyykit kuivumaan pitkin meidän saunan lauteita, koska pyykkiteline komeilee edelleen kaupassa - huvittava näky vieraiden mielestä.

Lukitsen vessan oven, vaikka olisin yksin kotona - no koska miksi ei?

Lakanoita vaihtaessani merkkaan parhaimmat tyynyt tietyillä tyynyliinoilla, jotta osaan ryövätä ne itselleni - meillä on sängyssä vähintään viisi tyynyä.

Lakanoista ja tyynyistä puheenollen, mua häiritsee ihan älyttömästi jos tyynyliinat ovat kaikki eriparia - jota ne tällä hetkellä ovat kun kaikki samansävyiset neutraalit ovat pesussa. Tulen varmasti vaihtamaan ne vaivihkaa jossain vaiheessa mätsääviksi :'D

 
Kirjoitan postaukset suurimmaksi osaksi kahdella koneella. Kuvat muokkaan omallani ja tekstin ja loppuviimeistelyn Miron koneella, sillä oma koneeni kestää niin huonosti netissä. Korjaukseenko..?

En maista eroa normaalin rasvattoman maidon ja laktoosittoman saman version välillä, vaikka moni muu väittää maistavansa :D

Olen aina haaveillut pääseväni kokeilemaan varjoliitoa veden päällä. Vai miksi sitä nyt sanotaankaan, jossa istut ilmassa siellä varjon varassa veden päällä veneeseen sidottuna? Varjoliito?

Kaikki suolakurkkupurkit tai majoneesipurkit, joiden kansi on joskus ensimmäisellä avauskerralla todella tiukkaan kiinni. olen niitä minä itse -tyyppejä, jotka vaikka hampaat irvessä vääntävät korkkeja auki (muutaman ärripurrin lennellessä), ennen kuin pyytävät apua.

 
Mun mielestä jäätelö ja talvi eivät sovi yhteen. Tästä syystä syön harvoin jäätelöä talvella, vaikka sisällä olisi kuinka lämmin eikä talven kylmyydestä tietoakaan.

Pienenä kävin luistelukoulussa KERRAN. Jonka jälkeen päätin, että osaan luistella ihan tarpeeksi ilman opetustakin. Se todellakin jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi siinä luistelukoulussa. Opin kuin opinkin ihan oma-aloitteisesti - hyvä päätös siis, hah.

6 kommenttia:

 1. Juustopallerot on parhautta! :D

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Juustopallerot <3 rakastan. Siis teen ihan samaa noiden tyynyliinojen kanssa, merkkaan aina ne parhaimmat siltä varalta, että jos joku nukkuu vieressä niin löydän parhaimmat kokeilemattakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 :D ! haha joo ihan keino numero 1 varmistaa itelleen parhaimmat tyynyt ;D

   Poista
 3. Tää oli ihana postaus, näitä on niin hauska lukea! :) Mä muuten olen kanssa harrastanut tuota pyykkien ripustamista saunaan haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla, kiitos :) Haha, ainoa miinus siinä on et kun haluis saunaan niin luultavasti just oot saanut pyykit sinne kuivumaan. Muuten ihan kelpo kuivaustekniikka ;)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥