6. maaliskuuta 2017

15 MINUUTIN PEPPUTREENI KOTIOLKKARISSA

Jos salitreeni ei innosta tai aika sinne menemiseen tuntuu olevan kortilla niin tässä on hyvä 15 minuutin pepputreeni, jonka voi toteuttaa ilman välineitä ihan vaikka omassa kotiolkkarissa. Löysin treenin täältä. Klikkaamalla itsesi alkuperäisiin ohjeisiin, löydät havainnollistavat videot liikkeisiin - suosittelen katsomaan! Toistamalla treenin joka ikinen päivä, luvattiin tuloksienkin alkavan näkyä - varmasti. Ei muuta kuin peppu tulille ja energistä maanantaita!
 

1. LEVEÄ KYYKKY

Laita jalat leveään V-asentoon ja kädet eteen. Laskeudu kyykky asentoon polvien tasolle rauhallisesti ja nouse ylös ojentaen lantio eteen. Muista pitää keskivartalo tiukkana.
3 x 15 toistoa, 15-30 sekunnin palautus sarjojen välissä.

2. LANTION NOSTO YHDELLÄ JALALLA

Mene makuulle ja laita oikea jalka korokkeen päälle sekä vasen jalka oikean reiden päälle. Nosta lantio suoraan ylös ja pyri saamaan sama linja oikean reiden kanssa. Pidä pakaroissa jännitys koko ajan. Tästä asennosta rauhallinen lasku lähtöasentoon - tee sama toiselle jalalle.
2 x 15 toistoa per jalka, 15-30 sekunnin palautus sarjojen välillä.

 
3. JALAN NOSTOT KONTTAUSASENNOSSA

Mene konttausasentoon. Nosta vasenta jalkaa rauhallisesti ylös ja taaksepäin siten, että vasen reisi on suorassa linjassa selän linjan kanssa. Laske rauhallisesti alas - toista liike. Pidä keskivartalon lihakset koko ajan jännittyneinä. Älä anna selän mennä notkolle nostaessasi jalkaa. Tee sama toisella jalalla.
2 x 15 toistoa per jalka, 15-30 sekunnin palautus sarjojen välillä.

4. JALAN OJENNUKSET SIVULLE JA TAAKSE

Mene konttausasentoon. Nosta vasen jalka sivulle ja ojenna jalka taakse nilkka koko ajan ojennettuna. Palauta jalka takaisin sivulle, mutta ei alas (!!) Seuraa katseellasi jalan liikettä koko ajan. Pidä keskivartalon lihakset koko ajan jännitettyinä. Tee sama toisella jalalla.
2 x 15 toistoa per jalka, 15-30 sekunnin palautus sarjojen välillä.

 
5. YHDEN JALAN KYYKKY

Aseta oikea jalka korokkeelle, esim. sohvalle. Ota vasemmalla jalalla pitkä askel eteen. Mene kyykkyyn pitämällä yläkroppa suorana ja keskivartalo tiukkana. Nouse rauhallisesti ylös ja toista liike. Tee sama toisella jalalla.
2 x 15 toistoa per jalka, 15-30 sekunnin palautus sarjojen välillä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥