22. maaliskuuta 2017

OLKKARIPÖYTÄ EUROLAVOISTA

Eurolavat - helppo ja halpa sisustuselementti. Mulla on siitä asti kun me muutettiin tähän nykyiseen asuntoon, ollut mielessä minkälaisen olohuoneenpöydän meille haluaisin. Ehdotuksen heittäessäni ilmaan, ei tullut vastalauseita vaan päätös oli tehty. Suunnattiin viime sunnuntaina K-rautaan hakemaan maalia ja pensselit ja käytiin hommiin. Alunperin tarkoitus oli maalata lavat valkoiseksi, mutta päädyttiin kuitenkin vaalean harmahtavaan sävyyn joka sopii mun mielestä tänne meille todella hyvin. Maalattiin lavat vain kerran ajatuksena jättää puuta hieman kuultavasti näkyviin, joka lisää sisustuksessa ennestään olevaa maalaisromanttista ilmettä.
 
 
Ensimmäisenä hiottiin lavat ja sillä välin kun Miro hioi viimeistä lavaa, minä maalailin ensimmäistä. Pyörien sijaan päädyttiin puusta tehtyihin jalkoihin. Suunnitelmissa oli tehdä neljä erillistä jalkaa, mutta löydettiin kaksi valmista isompaa ja ne sopivat tuohon täydellisesti. Lavoja on kaksi ja ne on ruuvattu kiinni toisiinsa, kuten myös jalat. Lautojen välissä on sen verran pienet välit sekä ne ovat tasaiset, että mukit ja lasit kestävät hyvin keikkumatta pöydän päällä. Joskus myöhemmin saatetaan asettaa lasipinta antamaan ilmettä, mutta vielä sille ei ole tarvetta.
 
 
Annettiin pöydän kuivua yön yli ennen kuin haettiin se seuraavana iltana kotiin. Nyt meillä on ihana, uusi olkkaripöytä, jonka lopputulokseen ollaan erittäin tyytyväisiä! Mitä mieltä olette, iskeekö teidän silmään?

6 kommenttia:

 1. Vau miten kiva idea! Näyttää super hyvälle<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Ollaan tosi tyytyväisiä lopputulokseen! Kiitos sulle <3

   Poista
 2. Toi on kyllä kiva!! Itekkin mietin et jos joskus tulee tarve sohvapöydälle on toi mun vaihtoehto kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiva kuulla! Joo toi on tosi käytännöllinenkin :)

   Poista
 3. Tänne iskee ainakin :) Sopii tosi hyvin moneen erilaiseen tyyliin :)
  Tykkään sun koko blogistasi tosi paljon, ja liityn kyllä heti lukijaksikin! <3

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että suhunkin iskee!:) Se on kyllä monikäyttöinen ja sopii hyvin moniin eri tyyleihin.

   Oi kiitos paljon, kiva kuulla ♥ Tervetuloa!

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥