3. maaliskuuta 2017

TAVOITTEENA KOSTEA JA HELEÄ IHO


Kärsin syksyisin ja talvisin todella kuivasta ihosta, joka on aiheuttanut päänvaivaa monesti. Mutta nyt yhteistyössä Kauneushoitola BellaSofín kanssa pääsin testaamaan ja esittelemään teille muutaman kokeilussa olleen ja hyväksi todenneen ihonhoitotuotteen - tomaatti kasvovesi ja hyaluronic moisturising cream naamio - jotka ovat auttaneet kuivan ihon kanssa läpi syksyn ja talven. Enää ei siis tavitse huolehtia kuivasta ihosta.

Kauneushoitola BellaSofí sijaitsee Lappeenrannan Kirkkokatu 12. BellaSofíssa sinulla on mahdollisuus saada hoitoja aina jalka-/käsihoidosta rentouttavaan kasvohoitoon saakka. Tuotesarjoina BellaSofí käyttää Ella Bachéta sekä Academien tuotteita. Itse olen ollut mukana kummankin tuotesarjan koulutuksessa viime keväänä Pariisissa. Ylläolevasta linkistä pääset heidän nettisivuilleen ja näkemään tarkemman tarjonnan saatavilla olevista hoidoista. Myös klikkaamalla tätä linkkiä ja tykkäämällä heidän facebook -sivuistaan pääset näkemään reaaliajassa uusimmat tuotteet. Nyt itse asiaan. 


I'EAU TOMATE DÉMAQUILLANTE - HELEYTTÄVÄ MEIKINPOISTOVESI

Heleyttävä meikinpoistovesi - tomaatti kasvovesi on kaunistava meikinpoistovesi kaikille ihoille. Se sisältää tomaattiuutetta sekä PROBIOSKIN -yhdisteen. Se poistaa meikin sekä kirkastaa ihoa ja virkistää ihon toimintoja.

Tomaatti kasvovesi puhdistaa ja antaa enegriaa - sopii myös vesiliukoisen silmämeikin poistoon. Se toimii myös virkistävänä kasvovetenä. Pakkaus on kätevä ottaa mukaan matkoille sekä itse tuote on kätevä myös päivittäiseen kevyen meikin puhdistamiseen.

Kasvot tulee puhdistaa aamuin / illoin kostutetuilla vanulapuilla.

Itselläni tomaatti kasvovesi on ollut käytössä muutaman vuoden ja olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Puhdistan kasvot aamulla pesun jälkeen ennen voiteen levittämistä ja iltaisin meikinpoiston jälkeen, jolloin levitän lisäksi vielä voiteen. Kasvovesi jättää raikkaan tunteen kasvoihin ja plussana virkistävän hennon tuoksun. Tätä voin suositella jokaiselle, sillä oma ihoni on todella herkkä, eikä kyseinen tuote ole aiheuttanut mitään oireita.


Yhteistyössä Kauneushoitola BellaSofí*

 HYALURONIC MOISTURISING CREAM - MASK

Tehokkaasti ihoa pehmittävä ja kosteuttava tehohoito, jota voi käyttää myös yövoiteena, sekä "ensiapuvoiteena" tai naamiona. Naamio palauttaa iholle pitkäkestoisen raikkauden ja elinvoiman tunteen sekä rauhoittaa ihoärsytyksiä kasvojen alueella.

Se kosteuttaa ja pehmittää kasvojen ihon välittömästi vaikuttaen pitkäkestoisesti ja rentouttaa ihoa tehden siitä kauniin heleän.

Käytetään 1-2 kertaa viikossa. Levitetään runsas kerros kasvoille ja kaulalle. Annetaan vaikuttaa noin 10 minuuttia. Sen jälkeen hierotaan vielä imeytymätön naamio kasvoihin. Jos käytetään niin sanottuna ensiapuvoiteena, levitetään naamio ohuelti niille ihoalueille, jotka tarvitsevat tehohoitoa.

Naamio on ollut suurena apuna syksyn ja talven kuivaa ihoa vastaan. Plussana vielä ihanan pehmeä ja heleä iho.


Ovatko tuotteet teille jo entuudestaan tuttuja?

8 kommenttia:

 1. Mukava postaus ♥ Itselleni tuotteet olivat täysin vieraita, joten oli mukava lukea niistä :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ane ♥ Kiva kuulla että tuotteet olivat sinulle entuudestaan tuntemattomia niin tästä sai ehkä irti paremmin :)!

   Poista
 2. Hyviä tuotteita ovat 😊

  VastaaPoista
 3. Kaapista löytyy Ellan tomaattikuorinta ja -kasvovesi. On jäänyt vähälle käytölle... Blogin innoittamana otan ne heti tänä iltana taas käyttöön! :) Terv. Sanna O.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin ollut käytössä tomaattikuorinta kasvoveden lisäksi - ihania! Kiva kuulla että menee taas käyttöön :)!

   Poista
 4. Ihania kuvia! En olekaan ennen kuullu tuosta merkistä, täytyypä laittaa testiin :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥