15. maaliskuuta 2017

VINKKI: RAIKAS KUORINTA KASVOILLE

Huomenta ja kivaa keskiviikkoa! Tunnin päästä pitäisi olla koululla asentamassa tietokonetta valmiiksi sähköistä psykan koetta varten. Sitä ennen halusin vinkata teille yhdestä tämän hetken suosikki kuorintatuotteesta. Tämä diego dalla palman kuorinta jättää ihanan pehmeän ja heleän ihon - kannattaa tehdä kerran viikossa. Tein kuorinnan eilen suihkussa käydessä - hierotaan noin viisi minuuttia kasvoihin ja huuhdellaan pois. Toimii mun mielestä hyvin aamulla suihkun yhteydessä, sillä sen jälkeen meikkikin näyttää kasvoissa hehkuvan.


Nyt reippaasti aamupalaa, eväät laukkuun ja pusertamaan kaikki psykologinen tieto ulos! Kivaa päivää tyypit <3

4 kommenttia:

 1. Ihana ja tosi freesi tälläinen vähän lyhyempi postaus <3
  Asiasta toiseen, toivottavasti sulla meni psykan kirjotukset hyvin! Meillä just samaa puitiin tänään koulussa, kun psykan opettaja kertoi, että tänään on ekat _sähköset_ psykan kirjotukset. Miten sulla meni ne ja millanen oli aineisto? Olisi hirveen kiva kuulla!

  T: Omat psykat vuoden päästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että pidit <3 ! Täytyykin toteutella joskus vastaavia lisää :)

   Ainakin nyt näin tällä hetkellä tuntuu, että sujuivat ihan hyvin..mutta saas nähdä. Muutama kaveri kävi kattomassa mallivastauksia, mutta itse en uskaltanut ja toisaalta halunnut masentaa tämän hetkistä hyvää fiilistä, heh :D Kysymykset painottu stressiin, yksi sanaselitystehtävä oppimiseen liittyen ja sitten vähän sosiaalisen verkoston vaikutusta ja tämän tyyppistä.

   Muutama kysymys oli tosiaan sellasta sanaselitystä ja maksimi sanamäärä kussakin vastauksessa 50. Joissakin tehtävissä sanamäärä rajattu 200 ja osassa ei sanamäärä maximia ollenkaan. Pisteytys taas oli 20 tai 30p per tehtävä :) En tiedä saiko tästä mitään irti, mutta kysy ihmeessä jos jäi mietityttämään :)

   Tsemppiä sulle ensi vuoteen :)!

   Poista
 2. Tosi nättejä kuvia ja ihanasti selitetty tuosta kuorinnasta! Mistä tuon merkkisiä tuotteita saa?
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini!:) Ainakin Lappeenrannan kauneushoitola bellasofi myy näitä ja uskon että mahdollisuus on myös postittaa tuotteet jos asuu muualla :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥