19. huhtikuuta 2017

EROON MUSTAPÄISTÄ?

Yhteistyössä MayBeauty*

Otin jokin aika sitten yhteyttä MayBeautyyn ja kysyin olisivatko he kiinnostuneita tekemään kanssani yhteistyötä. Ilokseni vastaus oli myöntävä ja sain heiltä testiin The Incredible Face Maskin. Maski poistaa kuollutta ihosolukkoa, mustapäitä ja rasvaa sekä ehkäisee aknea. 

Oma ihoni on muuten suhteellisen hyvässä kunnossa, mutta mustapäitä on muidenkin vaivojen edestä. Olen aina ollut hieman skeptinen tällaisten asioiden suhteen, enkä usko ennen kuin itse kokeilen. Joten kuten arvata saattaa, olinkin hyvin innoissani tuotteiden saapuessa.


Tässä lähtötilanne. Kuten äsken mainitsin, muutamaa satunnaista finniä lukuunottamatta kasvojeni suurin ongelma ovat mustapäät ja niitä ilmenee eniten nenän ja leuan alueella. 


1. Puhdista iho ja levitä naamio kasvoillesi (yksi paketti riittää hyvin, mutta itse laitoin puolitoista, jolloin sain tarpeeksi paksun kerroksen). Levitykseen kannattaa käyttää meikkisivellintä, mutta sen uupuessa sormillakin saa levitettyä ihan mukavasti.

 Varo levittämästä liian lähelle kulmakarvoja. Naamio tarrautuu sen verran tiukkaan kiinni, että saattaa viedä muutaman karvan mennessään. Lisäksi varo laittamasta liian lähelle silmää, sillä itselläni ainakin poskipäiden yläosat ovat todella herkät.

2. Anna naamion kuivua 30-40 minuutin ajan

3. Kuori naamio pois. Sen pitäisi lähteä kokonaisena naamiona, mutta jos sitä jää ihoon, huuhtele lämpöisellä vedellä loput pois. Tässä vaiheessa näet naamioon kiinnittyneet mustapäät ja kuolleen ihosolukon.


Oma odotukseni lopputulosta kohtaan oli suurempi, sillä itseltäni irtosi vain todella vähän mustapäitä nenän alueelta. Lopputulokseen voi vaikuttaa myös se, että laitoin naamion käymättä saunassa, jolloin ihohuokoset ovat sulkeutuneet eivätkä siksi irtoa niin hyvin.
 
Testasin tuotetta hetki sitten myös saunan jälkeen ihohuokosten ollessa paremmin auki, mutta tulos oli samanlainen - ei irronnut niin hyvin kuin olisin halunnut.
 
Tuote kuuleman mukaan toimii niin sanotusti jatkokäyttöisenä, eli ensimmäisellä kerralla tulosta ei välttämättä tule niin odotuksien mukaan, mutta muutaman käyttökerran jälkeen ne alkavat näkyä ja mustapäätkin nousevat ylös.

Plussaa on kuitenkin se, että naamion jälkeen iho tuntuu todella puhtaalta ja pehmeältä. Vaikka mustapäitä ei niin irronnutkaan, niin kuollut ihosolukko ainakin lähti ja sen kyllä huomasi. Iho hehkui sinä iltana ja seuraavana aamuna vielä enemmän. Pehmeä ja raikas fiilis. 


Ilokseni saan ilmoittaa, että teille on nyt käytössä alekoodi MayBeautyn verkkokauppaan . Käyttämällä koodia semask saatte kyseisestä tuotteesta -30% alennuksen. Lisäksi Maybeautylla on ilmainen maailmanlaajuinen toimitus. 


Onko teillä kokemuksia kyseisestä tuotteesta jo entuudestaan?

8 kommenttia:

 1. Mukavan monipuolinen postaus ja hyvä että kerroit rehellisii mielipiteitä! Mun mielestä nää maskit on bloggaajien alekoodeista huolimatta ihan ylihinnoiteltuja tehoonsa nähden :D Mut saattaa toki toimia joillakin hyvinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan se on..:D toimivuus on varmaan kans jollain tapaa niin yksilöllistä, mutta itsellä ainakaan en parin kerran jälkeen huomannut muuta selvää muutosta kuin toi mainitsemani puhtaus. Täytyy jatkaa kokeilua ja katsoa tapahtuuko suurempia muutoksia :'D

   Kiitos kun kommentoit :)!

   Poista
 2. Naamiot on kyllä ihania, etenkin tuollaiset mitkä revitään kokonaisena pois! :-D Ja vitsit oot kaunis ilman meikkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö!:D Ja kosteuttavat naamiot on kans ihania <3!

   Voi kiitos paljon! ihana kommentti :)

   Poista
 3. Mulla vei kanssa aluksi muutaman kerran kunnes sain naamion toimimaan kunnolla eli jatka vaan levittelyä :D Johtuu vaan tosta ihon pintakuivuudesta jos ei heti ala mustapäät nousemaan ylös. Kosmetologi totesi kanssa eilen eron että onpa mun iho puhtaampi kuin ennen! Sanoin että tän naamion ansiota ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sulta positiivisia lopputuloksia! Täytyykin jatkaa testailua, jospa alkaisi itselläkin tuloksia näkyä :)!

   Poista
 4. Laitettiin just siskon kanssa yhteistilaus :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥