7. huhtikuuta 2017

HOW TO STYLE RIPPED JEANS 1/3

Farkkua ja raitaa, aika kiva yhdistelmä vai mitä sanotte? Olen jo pitkään suunnitellut aloittavani tämän how to style -postaussarjan, jossa yhdistelen yhtä vaatekappaletta kolmeen eri asukokonaisuuteen. Ensimmäiseen osuuteen valikoituivat revityt farkut. Inspiraatio näin kevään tullen pukeutumisen suhteen kasvaa koko ajan ja olenkin jo suunnitellut tulevia jatko-osia. 

Kevään yhteishaku on vihdoin suoritettu, enkä paininutkaan sen kanssa kuin ihan muutaman illan. Olenkin aiemmin maininnut pitäväni tulevan vuoden välivuotta ja se päätös pitää edelleen. Johonkin oli kuitenkin haettava, vaikka sitten ihan randomisti. Päädyin kuitenkin laittamaan Restonomin ensimmäiselle sijalle ja Sosionomin toiselle. Kumpikaan ei ole huono vaihtoehto ajatellen tulevaisuutta, mutta eivät ajankohtaisia ainakaan nyt. Haluan nyt vain ottaa pienen breikin kaikesta opiskeluun liittyvästä ja koittaa saada töitä jostakin. Olenkin viime päivät naputellut sormet sauhuten työhakemuksia vähän sinne ja tänne - toivotaan jostain nappaavan.

Mutta nyt siihen itse asuun. Tällä kertaa yhdistin revityt farkut raidalliseen kauluspaitaan ja punaisiin maihareihin. Jotain naisellista yhdistettynä ripaukseen rosoisuutta - tykkään! Olenko muuten ainut, joka ei ole vielä vaihtanut kevätkenkiin? 


Mitäs sanotte, miellyttääkö asu teidän silmää? Yay or nay?

4 kommenttia:

 1. Ihana yhdistelmä toi raidallinen kauluspaita & revityt farkut! <3 Mä kaivoin jo muutama viikko sitten tennarit käyttöön, mutta pari kertaa oon joutunut laittamaan vielä nilkkurit jalkaan, kun takatalvi on päässyt yllättämään. :D

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että miellyttää suakin tämä yhdistelmä ♥! Joo ton takia en oo ite uskaltanut vaihtaa kevätkenkiin + mun varpaat varmaan jäätys :D

   Poista
 2. Voi toi paita ja noi housut on kyllä kivat! Itse lisäisin vielä punaisen huulipunan mutta menee tuo myös ilman :) Seuraavaa osaa odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla!:) Joo totta, punainen huulipuna sopis tohon kyllä hyvin!:)

   Kiva kuulla että odotat seuraavia osia :)! Piakkoin tulossa ;)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥