21. huhtikuuta 2017

INSPIROIVIMMAT INSTAGRAMTILIT TOP 6

Instagram on yksi suosikki apeistani ja päivittelenkin sitä suhteellisen aktiivisesti. Minua seuraavat ovat varmasti kiinnittäneet huomiota siihen, kuinka postaan kuvan ja jossain vaiheessa poistelenkin oikein urakalla vanhoja. Tässä asiassa voin sanoa olevani hieman perfektionisti, sillä mielestäni kuvien täytyy sopia jollain tapaa yhteen. Sainkin tästä jokin aika sitten palautetta ettei kaiken tarvitse olla niin justiinsa vaan rosoisempikin riittää. Se herätteli minua hieman, sillä nyt olen koittanut panostaa siihen, etten poista jatkuvasti lisäämiäni kuvia. En voi kuitenkaan kiistää sitä, etteikö esteettisesti kaunis ja huolliteltu feed miellyttäisi silmääni. Mielestäni feedin ei pelkästään tule olla kaunis vaan sen tulee kertoa käyttäjästä jotakin. Luomalla omanlaisensa tyylin ja erottua sillä muista. Ihailemani instagramtilit sisältävätkin ystäviä, festareita, matkailua, arkea, asukuvia, inspiraatiota ja vähän kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Listasinkin alle muutaman tämän hetken inspiroivimman instagramtilin joita seurailen. Toivottavasti tekin löydätte näiden joukosta uutta seurattavaa.


Riikan tilissä ihastuin ensimmäisenä kuvien kautta välittyvään aitouteen ja iloiseen ilmeeseen. Tästä tytöstä huokuu onnellisuus. Ihania hymykuvia ♥ Ihanat sävyt, herkulliset aamu- ja välipalat sekä matkustus - näitä voi löytää lisää Riikan instagramista käyttäjänimen rriikkka takaa.  "First I drink coffee. Then I do the things." kuten hän mainitsee.


Liisan instagramia olen seurannut jo jonkin aikaa ja ensimmäisenä hänenkin tilissään ihastuin aitouteen. Aivan ihania hymykuvia ja niistä välittyy aitous ja onnellisuus. Liisalla on ihania reissukuvia joiden kautta pyrin lievittämään koko aika voimistuvaa matkakuumettani. Matkustuksen ohella kuvia on myös normaalista arjesta, ystävistä, kahvitteluhetkistä ja asuista. Feedissä kulkee yhtenäinen linja, joka miellyttää omaa silmääni kovasti. Kannattaa käydä kurkkaamassa liisaelizaveta.


Janinan instagram on minulle uusin tuttavuus. Ihastuin ensimmäisenä värimaailmaan - vaaleaan ripauksella jotain hempeää väriä. Kuten aikaisemmissa niin myös tässäkin feedissä kulkee yhtenäinen linja. Asukuvia, kahvittelua ja elämää Saksassa sekä nyt Suomessa. Lisää nimimerkillä elahblog.


Mariannen tilissä silmääni miellyttää erityisesti kuvien yhtenäisyys, vaaleat sävyt ripauksella vaalenapunaista ja vihreää. Kuvista välittyy aitous. Lisäksi Mariannelta löytyy paljon super hyvän näköisiä aamiais-, välipala ja iltapala vinkkejä sekä jotain pientä makean nälkään. Inspiroidun Mariannen tilistä myös omien asujeni suhteen. Lisää löytyy käyttäjän mariannnne takaa.


Johannan feedistä ensimmäisenä silmää miellytti esteettisesti kauniit ja tyylikkäät kuvat ja värimaailma. Hempeitä värejä - vaaleanpunaista ja valkoista. Asukuvia, hyvinvointia ja kahvittelua ystävien kanssa, matkustusta ja herkullisia ruokakuvia. Johannalla on tyyli nähdä pienissäkin asioissa paljon hyvää ja se huokuu myös instagramin kautta. Lisää johannaturpeinen.


Reettan tilissä ensimmäisenä silmääni hyppäsivät toinen toistaan upeammat reissukuvat, ah niin ihanaa!♥ Tämän lisäksi tältä tytöltä löytyy tyyliä ja inspiraatiota pukeutumiseen ja se näkyy hänen asuissaan. Reettan kuvista ja olemuksesta huokuu ihana positiivisuus. Kannattaa käydä kurkkaamassa reettachristina.

Kuten ehkä huomata saattaa, jokaista jollain tapaa yhdistää positiivinen fiilis heti feediä katsoessa sekä sen tyylikäs ulkoasu. Tietynlaista rosoisuutta löytyy jokaisesta ja se tekee seuraamisesta vielä mielenkiintoisempaa. Löytyikö teille uusia seurattavia vai olivatko kaikki jo ennestään tuttuja?

2 kommenttia:

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥