5. huhtikuuta 2017

KAUNEUSHAASTE

Tämä blogeissa pyörinyt kauneushaaste toi mieleen ajat, jolloin meikki todellakin näytti...noh sanonko miltä, joten halusin itsekin laittaa kyseisen haasteen toteutukseen. Eli siis...

1) Varhaisin meikkimuistosi? En tainnut olla kuin 4-vuotias käydessäni mummon meikkikätköillä ollessani heillä yötä. Ehheh...huulipunaa oli kuulemma ympäri naamaa. Ilmeisesti koitin luoda muhkeita huulia, haha. Ja luomiväri muistaakseni oli sinertävää tai vihreää.


2) Mitä meikkejä löytyy käsilaukusta? Yleensä vain sen päivän huulimeikit. Joskus kannoin pientä meikkipussukkaa laukussani, mutta totesin, että huulipuna (ja huulirasva) riittävät hyvin.

3) Lempituoksusi? Chanelin Eau Tendre. Käytän yleensä vain yhtä tuoksua kerralla, enkä siksi omista kuin yhden putelin samanaikaisesti. Usein vielä jämähän pitkäksi aikaa siihen yhteen ja samaan. Tätä tosin olen käyttänyt tähän mennessä vain yhden ja uuden hankinta on parhaillaan menossa.


4) Henkilökohtainen kauneusvinkkisi? Puhdista kasvot hyvin - pelkkä vesi ei riitä. Käytä puhdistusainetta ja kasvovettä. Lisäksi voide aamuin illoin on aika ehdoton. Ei liikaa suklaata, tekee finnejä ;) Ja äiti opetti, että vaikka kuinka väsyttäisi, meikit pestään eikä ne kasvoilla mennä nukkumaan! Lisäksi vedenjuonti tottakai. Tähän tosin täytyisi itse panostaa enemmän.

5) Uusi kosmetiikkalöytösi? En ole pitkään aikaan tehnyt sen kummempia löytöjä, mutta tällä hetkellä kokeilussa on diego dalla palman meikkivoide.

6) Ikimuistoinen virheostoksesi? En ole pahemmin tehnyt virheostoksiakaan, sillä tuotteeni hankin aina äitini kautta hänen liikkeestään. Mutta hommasin kerran yläasteen aikaan liian liilaan taittavan huulipunan H&M:stä, josta aluksi pidin kovin, mutta myöhemmin se jäi käyttämättä värinsä takia.


7) Meikkivoiteella vai ilman? Meikkivoiteella. Vaikka ihoni on omasta mielestäni ihan hyvässä kunnossa, punottaa se herkästi ja on tosi vaalea - kalkkilaivankapteeni ilmoittautuu. Viikonloppuisin, jos ei ole menoa, annan ihoni hengähtää ilman meikkiä.

8) Eyeliner vai kynä? Oikeastaan ei kumpikaan. Mun luomet jää näkyviin todella vähän ja vaikka olen kokeillut kaiken maailman pohjustustuotteita, ei mikään pidä luomimeikkejä paikallaan. Jos kuitenkin olen menossa joihinkin juhliin, suosin mieluummin eyelineria, lopputulos näyttää kivemmalta ja kestää edes vähän paremmin.


9) Tuote jota ilman et tule toimeen? Ripsari se taitaa olla. Jos en muuten meikkaa, niin laitan ripsaria, jotten näyttäisi aivan silmättömältä. Kesällä ajattelin käydä kokeilemassa volyymiripsiä.

10) Tuote jota haluaisit kokeilla? Siinähän se tuli jo ylempänä, volyymiripset ajattelin kesäksi ottaa kokeiluun. Sekä silikonimeikkisieni, oon kuullut siitä paljon positiivista, eli enköhän kotiuta sen tässä pikapikaa. Onko teillä kokemuksia kyseisestä sienestä?

2 kommenttia:

 1. Volyymiripsistä olen itsekin haaveillut jo jonkun aikaa!
  Lisäksi olen kiinnostunut kulmien microbladingista, kun sillä näyttää saavan niin luonnollisen näköisen lopputuloksen ja useamman vuoden kestävän... Helpottaisi arkea huomattavasti, kun kulmat olisi aina "mintissä" :D

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi volyymiripset ois niin kätevät varsinkin kesäksi. Viime kesänä torilla työskennelleenä muistan hyvin kun lihiskattilaan kurkisti niin ripsarit valahti pitkin naamaa välittömästi höyryn ansiosta, ehheh :'D

   Joo mua kiinnostais kans noi kulmat! Kaverin kanssa puhuttiin ihan hetki sitten kuin jees ois jos jo herätessä vois tokaista et "mähän näytän ihan ihmiseltä":D Kulmat tekee niin paljon! Ja noilla kun sais täysin identtiset, mistä oon aina haaveillut. Taisi vaan kaatua haave siihen kun luin Saran blogista kuinka ne tehdään :''D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥