10. huhtikuuta 2017

MONDAY HYGGE

Olipa outoa nukkua yksin kun on tottunut kamppailemaan öisin peitosta. M lähti eile Tampereelle, jonka takia olen alkuviikon yksikseni kotona. Torstaina töiden jälkeen kiiruhdan junalla perästä ja siellä meillä on tarkoitus viettää viikonloppu.


Tänään kalenterini näyttää tyhjää koko päivän, jonka ansiosta pidän hyggeilypäivän. Pitkään nukkumista, aamukahvin nauttimista sängyssä ja uuden sarjan aloittamista ihan vain siksi koska mä voin ja musta tuntuu siltä.

Valmistan aamupalaksi vohveleita pakastevadelmilla ja kermavaahdolla ja kuljen myöhään yökkärissä ja aamutossuissa sekä ajattelin lämmittää saunan päivällä ja käydä kävelyllä - koska mä voin ja musta tuntuu siltä.

Vetäisen takkuiset hiukset nutturalle ja jätän meikkaamatta, valmistan hyvää ruokaa ja nautin maanantain tuomasta hyggeilyfiiliksestä, koska musta tuntuu nyt just siltä.


Ihanaa maanantaita <3 Millaisia suunnitelmia teille on tälle päivälle? Ja hei, sarjasuosituksia otetaan vastaan, sillä ajattelin aloittaa jonkun uuden sarjan sillä välin kun olemme Miron kanssa eri paikoissa. Suitsia seurataan molemmat ja sovittiin ettei etuilla saa ;) joten olisi kiva jos heittäisitte kommenttiboxiin teidän suosikkejanne!

2 kommenttia:

  1. Ihanan cozy fiilis näissä <3 oma uusi sänky tilattu viime viikolla ja vitsi kun pääsee nukkumaan siihen ensimmäistä kertaa !

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥